Multimediakaiuttimet 2.0

  Dynaaminen ääni

  Tehokkaan 3 W:n RMS-stereolähdön ja tyylikkään, kiiltävän viimeistelyn ansiosta Philipsin SPA1260/12 -kaiuttimet näyttävät ja kuulostavat laadukkaalta! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Multimediakaiuttimet 2.0

Kuulokelähtö, äänitulo, 12 W SPA1260/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Dynaaminen ääni

tällä PC-kaiuttimella

 • Kokonaislähtöteho 3 W RMS

  Kokonaislähtöteho 3 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 3 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Kätevä Aux-in ja kuulokelähtö kaiuttimen etuosassa

  Kätevä Aux-in ja kuulokelähtö kaiuttimen etuosassa

  Nyt voit nauttia lempimusiikistasi ja viihteestä entistä helpommin ja kätevämmin kaiuttimien etuosassa sijaitsevan aux-in-liitännän ja kuulokkeiden äänilähtöliitännän kautta. Yleensä, kun haluat liittää jonkin muun laitteen kuin PC:si, sinun täytyy irrottaa 3,5 mm:n liitin tietokoneelta, eikä se aina ole tarkoituksenmukaista. Mutta kun aux-in ja kuulokkeiden äänilähtöliitäntä ovat etuosassa, voit nopeasti ja helposti kuunnella musiikkia suoraan lähes mistä tahansa laitteesta.

 • Bassorefleksikaiuttimet toistavat basson täyteläisenä ja voimakkaana

  Kaiutinelementin takana oleva kammio ohjaa ilmaa kaiuttimen sisäisten akustisesti viritettyihin venttiileihin ja syventää bassotoistoa.

 • Viehättävä kiiltävä pinta

  Kiiltävä pianomusta pinta näyttää suurenmoiselta niin perinteisessä kuin modernissakin ympäristössä.

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita