• Loistava, todentuntuinen videoyhteys

    WWW-kamera

    SPC1000NC/00 Etsi samanlaisia tuotteita

    SPC1000NC on huippulaadukas tapa pitää yhteyttä ystävien ja perheen kanssa. Tarkka videokuva sekä terävä ja luonnollinen ääni tekevät taatusti vaikutuksen. Aivan kuin olisit samassa huoneessa heidän kanssaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava, todentuntuinen videoyhteys

  • Mukauta webcast omalla logolla

    Mukauta webcast omalla logolla

    Mukauta webcast tai blogi omalla hauskalla logollasi. Tämän erikoisohjelmiston avulla voit lisätä pienen kuvan mihin tahansa videokuvan nurkkaan, aivan kuten TV-kanavien logot näkyvät televisiossa.

  • Muuta taustakuvaa

    Muuta taustakuvaa

    Muuta kuvan tausta ja uskottele ystävillesi, että olet jossain aivan muualla! Voit liikkua ja puhua normaalisti. Ohjelmisto täyttää taustan automaattisesti. Voit valita 15 hienosta taustasta tai voit ladata ja valita oman suosikkitaustasi.

  • 5 megapikseliä – erinomainen kuvanlaatu

    Voit ottaa laadukkaita 5 megapikselin kuvia ja tulostaa niitä erittäin tarkkoina jopa julistekoossa. Erityisen ohjelmiston päivityksen avulla interpoloitu videotoisto onnistuu jopa 2 megapikselin tarkkuudella.

  • Luontevaa videokuvaa 60 kuvaa sekunnissa

    Voit luoda luonnollista, jatkuvaliikkeistä videokuvaa 60 ruutua sekunnissa. Tämä sopii ihanteellisesti videochatiin tai laadukkaaseen kodin valvontaan.

  • Upeat lähikuvat 5x digitaalisella zoomilla

    Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

  • Precision-lasilinssi takaa terävämmän kuvan

    Terävä, kirkas ja selkeä. Precision-lasilinssi takaa korkean kuvanlaadun kaikkiin sovelluksiin näppäilykuvista videosanomiin. Linssit on päällystetty erikoiskalvolla, joka pidentää niiden käyttöikää ja suojaa niitä lialta ja pölyltä.

  • Laajakulmaobjektiivilla useampi mahtuu samaan videokuvaan

    Laadukas, lasinen laajakulmaobjektiivi antaa isomman näkökentän. Laajakuvaobjektiivi toimii samalla tavalla kuin valokuvakameroissa: videokuvaan mahtuu enemmän ihmisiä eikä kuvanlaatu kärsi.

  • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

    Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

  • Sisäinen digitaalinen suuntamikrofoni tuo kirkkaan äänen

    Suuntamikrofoni tarkentuu puhujan ääneen, joten voit puhua normaalisti siirtymättä lähemmäs mikrofonia. Näin taustamelu vähenee ja äänestä tulee luonnollisempi.

  • Jännittävät kehykset ja tehosteet

    Chat on hauskaa, kun yllätät ystäväsi asettamalla kasvojesi ympärille jonkin kymmenestä teemakehyksestä. Voit myös hauskuuttaa muita erityisillä tehosteilla, joiden avulla kasvosi näkyvät negatiivina, kohokuviona tai vääristyneinä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita