WWW-kamera

  HD-videokuva ja kristallinkirkas ääni

  SPC1300 vie videokuvan laadun aivan uudelle tasolle. 90 kuvan sekuntinopeus, Pixel Plus 2- ja Digital Natural Motion -tekniikat sekä kaksi digitaalista suuntamikrofonia – tämä on lyömätön WWW-kamerapakkaus. Videoviestintää parhaimmillaan! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HD-videokuva ja kristallinkirkas ääni

 • 6 megapikseliä – erinomainen kuvanlaatu

  Voit ottaa laadukkaita 6 megapikselin kuvia ja tulostaa niitä erittäin tarkkoina jopa julistekoossa. Erityisen ohjelmiston päivityksen avulla interpoloitu videotoisto onnistuu jopa 2 megapikselin tarkkuudella.

 • Häiriötöntä videokuvaa 90 kuvaa sekunnissa

  Salamannopea 90 fps:n virkistysnopeus luo uskomattoman tasaisen kuvan, joka sopii täydellisesti kasvokkaiseen videoneuvotteluun ja kodin etätarkkailuun.

 • 8x digitaalinen zoomi tehokkaisiin lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Pixel Plus 2 antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus 2 -tekniikan avulla WWW-kamera tuottaa aina luonnollisia, teräviä ja tarkkoja kuvia. Tämän takaa Pixel Plus 2 -suoritin – innovatiivinen TV-kuvatekniikka, jota on sovellettu kuvankäsittelyyn tietokoneessa. Se nostaa kuvien laadun huippuunsa lisäämällä juovien ja pikselien määrää.

 • Laajakulmaobjektiivilla useampi mahtuu samaan videokuvaan

  Laadukas, lasinen laajakulmaobjektiivi antaa isomman näkökentän. Laajakuvaobjektiivi toimii samalla tavalla kuin valokuvakameroissa: videokuvaan mahtuu enemmän ihmisiä eikä kuvanlaatu kärsi.

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Kodin valvontajärjestelmässä luotettava liikkeentunnistus

  Liikkeentunnistustoiminnon avulla voit tallentaa kaiken mitä kotonasi tapahtuu, silloin kun olet poissa. Määritä kamera liikkeentunnistustilaan, kun poistut kotoasi. Kamera aloittaa tallennuksen, kun se havaitsee huoneessa liikettä.

 • Hälyn- ja kaiunvaimennus takaavat parhaan äänenlaadun

  Erinomainen hälynpoistotekniikka vaimentaa taustamelua ja saa puheen kuulumaan selkeänä sekä hiljaisissa että meluisissa ympäristöissä. Lisäksi tekniikka vaimentaa kaikuja, joten puhekumppani kuulee äänesi selvemmin.

 • Kaksi digitaalista suuntamikrofonia, kehittynyt puheenkäsittelytekniikka

  Chat-kumppanisi kuulee sinut nyt kristallinkirkkaasti. Kehittynyt puheenkäsittelyohjelmisto ja kaksi suuntauksetonta mikrofonia takaavat loistavan äänenlaadun. Laajempi äänisäde antaa myös liikkumisen vapautta ja paremman äänen puhelinneuvotteluihin, joissa WWW-kameran edessä on useita henkilöitä.

 • Korkeatasoisia web-lähetyksiä

  Tämä sopii erinomaisesti web-lähetyksiin, sillä kameralla otetut kuvat ovat erittäin laadukkaita. Voit jakaa videosi ystävien ja sukulaisten kanssa tai voit lähettää sen Internetiin.

 • Digital Natural Motionilla kuva liikkuu sulavasti

  Philips kehitti Digital Natural Motion -tekniikan liikkuvassa kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseksi. Digital Natural Motion mittaa kuvan liikettä ja korjaa nykivän liikkeen sekä tv-lähetyksissä että elokuvamateriaalissa (DVD). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita