WWW-kamera

  Tarkkaa videokuvaa chattiin

  Mustan pintakäsittelyn ja pienen kokonsa ansiosta tämä korkearesoluutioinen WWW-kamera myös näyttää hyvältä. Sen vankka jalusta sopii kaikkiin näyttöihin, ja voit kuvata 360° säteellä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tarkkaa videokuvaa chattiin

 • Valokuvapainike kuvien välittömään katseluun

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi suoraan liittää sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Automaattinen kuvanoptimointi takaa loistavan kuvanlaadun

  Automaattinen kuvanoptimointi säätää automaattisesti WWW-kameran ja kuvan asetukset valaistuksen mukaan. Saat parhaan irti kamerastasi.

 • Videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Kun virkistystaajuus on 30 ruutua sekunnissa, tuloksena on luonnollisen näköinen jatkuvaliikkeinen videopuhelu, jonka kuva ei pätki, kuten joissakin WWW-kameroissa

 • Erillinen ulkoinen mikrofoni tuo tallentamisen vapautta

  Voit sijoittaa erillisen ulkoisen mikrofonin niin, että se tallentaa parhaiten äänesi, kun keskustelet verkossa. Voit lisätä korkealaatuista ääntä videoleikkeisiin tai verkkokeskusteluihin.

 • Super VGA -resoluutiolla upea kuvanlaatu

  WWW-kamera tallentaa VGA (Video Graphics Array) -laatuisia (640 x 480) kuvia ja välkkymättömiä videoleikkeitä videosanomiin. VGA-resoluution ansiosta WWW-kamerasi on ammattitasoinen. Voit lisätä laadukkaita kuvia asiakirjoihin, Web-sivuihin ja sähköpostiin hetkessä, tai tulostaa ne valokuvalaatuisina.

 • Kamera kääntyy 360° nivelliitoksen ansiosta

  Nivelliitos tekee kamerasta kätevän. Kamera kääntyy 360° kaikkiin suuntiin, ja voit kuvata koko huoneen siirtämättä kameraa.

 • Voit ottaa, arkistoida ja hallita kuvia ja videosanomia VLoungella

  Ohjelmisto, jonka avulla valokuvia ja videoleikkeitä on erittäin helppo kuvata, hallita ja tallentaa. Videon luominen ja lähettäminen onnistuu vain parilla hiiren napsautuksella. Tämän ohjelmistopaketin avulla voit täydellisesti hyödyntää Philips WWW-kameraasi.

 • Toimii MSN:n, Skypen ja muiden ilmaisten pikaviestipalvelujen kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Messenger -palveluihin ja muihin ilmaisiin pikaviestipalveluihin. Se tukee myös usean käyttäjän Windows Messenger- ja NetMeeting-videoneuvotteluja. Sen voi myös päivittää.

 • Helppokäyttöinen asennuksen hallinta

  Helppokäyttöisellä asennuksen hallinnalla asennat WWW-kameran hetkessä seuraamalla vaiheittaisia ohjeita. Saat tietokoneeseesi täysin istuvan WWE-kameran nopeasti käyttöösi.

 • Kiinnittyy vakaasti matka- tai pöytätietokoneen näyttöön

  Monitoimisen telineen avulla WWW-kamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai tasaiselle pinnalle.

 • Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin

  Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin. Saat oikean kamerakulman nopeasti ja helposti, ilman että sinun tarvitsee asetella tukia kameran alle vaihtaaksesi kallistuskulmaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita