WWW-kamera

  WWW-kamera

  Soita ystäville hauskoja videopuheluita!

  Kun haluat olla yhteydessä ystäviin ja perheeseen ja pitää hauskaa, tätä kuulokkeilla varustettua WWW-kameraa ei voita mikään. Hämmästytä puhekumppanit virtuaalisella taustalla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soita ystäville hauskoja videopuheluita!

 • Lisää puheluihin huippulaatuista videokuvaa ja puhetta

  WWW-kameralla voit lisätä videokuvaa Internet-puheluihin, jolloin voit myös nähdä ystäväsi ja perheesi verkossa. WWW-kamera on helppokäyttöinen ja päivitettävä!

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Korkealaatuinen ääni kiinteällä digitaalimikrofonilla

  Kiinteän digitaalimikrofonin avulla puhut luontevasti ja vapaasti tai yhdistät äänen videoleikkeeseen.

 • Videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Kun virkistystaajuus on 30 ruutua sekunnissa, tuloksena on luonnollisen näköinen jatkuvaliikkeinen videopuhelu, jonka kuva ei pätki, kuten joissakin WWW-kameroissa

 • Precision-lasioptiikka parantaa laatua

  Terävä, kirkas ja selkeä. Precision-lasioptiikka takaa korkean kuvanlaadun kaikkiin sovelluksiin näppäilykuvista videosanomiin. Linssit on päällystetty erikoiskalvolla, joka pidentää niiden käyttöikää ja suojaa niitä lialta ja pölyltä.

 • Kiinnittyy vakaasti matka- tai pöytätietokoneen näyttöön

  Monitoimisen telineen avulla WWW-kamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai tasaiselle pinnalle.

 • Lähetä videosanomia ja ohjaa WWW-kameraasi VLounge Premium -ohjelmistolla

  Voit tehdä ja lähettää videosanomia hetkessä. VLoungella voit ottaa, hallita ja arkistoida kuvia ja videoleikkeitä parilla napsautuksella. Kasvonseurannalla ja digitaalisella zoomilla voit maksimoida ohjauksen.

 • Käytä VLoungea sekunnissa QuickLaunch-painikkeella

  Aloita VLounge painamalla QuickLaunch-painiketta

 • Toimii MSN:n, Skypen ja muiden ilmaisten pikaviestipalvelujen kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Messenger -palveluihin ja muihin ilmaisiin pikaviestipalveluihin. Se tukee myös usean käyttäjän Windows Messenger- ja NetMeeting-videoneuvotteluja. Sen voi myös päivittää.

 • Valokuvapainike kuvien välittömään katseluun

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi suoraan liittää sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Loistava äänenlaatu multimediakuulokkeilla ja boom-mikrofonilla

  WWW-kameran mukana toimitetut yhteensopivat multimediakuulokkeet lisäävät videochatin ja muiden interaktiivisten verkkotoimintojen käyttömukavuutta. Kamerassa on kiinteä boom-mikrofoni, joten jopa liikkuessasi äänesi tallentuu korkealaatuisena.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita