Kannettavan tietokoneen WWW-kamera

  Nähdään siellä!

  Helposti kuljetettava, kokoon taitettava WWW-kamera, jonka parannetut 1,3 megapikseliä tuottavat selkeitä videoita ja valokuvia. Voit myös ladata videot helposti YouTubeen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nähdään siellä!

 • Taittuu kätevästi

  Taittuu kätevästi

  Kätevästi kokoontaittuvaa WWW-kameraa on helppo kuljettaa mukana kaikkialla.

 • Videoiden ja valokuvien parannetut 1,3 megapikseliä

  WWW-kameran video- ja valokuvatarkkuus on 1,3 megapikseliä (ohjelmistolla parannetut). Voit siis ottaa sillä valokuvia, jotka näyttävät hyviltä myös suurina tulostettuina kuvina.

 • Nopea videolataus YouTubeen

  Säilytä yhteys ystäviin ja perheenjäseniin jakamalla uusimmat videosi YouTubessa. Luo videoleike WWW-kameralla ja lataa se helposti YouTubeen yhdellä ohjelmalla 3 toiminnolla. Valitse video kaksoisnapsauttamalla, kirjoita YouTube-käyttäjätunnus ja -salasana, kirjoita mahdollinen videon aihe ja kuvaus ja valitse Upload (Lataa).

 • 3x digitaalinen zoom lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Kasvonseuranta pitää sinut kuvan keskellä

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videokeskustelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Kohinanvaimennus selkeyttää puhetta

  Erinomainen kohinanvaimennustekniikka vähentää taustan kohinaa ja parantaa puheen selkeyttä niin hiljaisissa kuin äänekkäissäkin ympäristöissä.

 • Yleiskiinnike kiinnittyy helposti kannettavaan

  Yleiskiinnikkeellä WWW-kameran voi kiinnittää tukevasti kannettavaan ja LCD-näyttöön. Muotoilu on erityisen tukeva, ja WWW-kamera ei liiku eikä putoa kesken keskustelun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita