Web-kamera

  Web-kamera

  Tarkka myös pimeässä

  Maailman paras WWW-kamera. Kamerassa käytetään Philipsin huipputekniikkaa, ja herkän optiikan avulla kuva on tarkka ja värit näkyvät myös pimeässä. Sopii loistavasti web-videosiirtoon ja kodin valvontakameraksi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tarkka myös pimeässä

Pixel Plus ja Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseen

  Digital Natural Motion kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseen

  Philips kehitti Digital Natural Motion -tekniikan liikkuvassa kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseksi. Digital Natural Motion mittaa kuvan liikettä ja korjaa nykivän liikkeen sekä tv-lähetyksissä että elokuvamateriaalissa (DVD). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

 • Häiriötöntä videokuvaa 90 kuvaa sekunnissa

  Salamannopea 90 fps:n virkistysnopeus luo uskomattoman tasaisen kuvan, joka sopii täydellisesti kasvokkaiseen videoneuvotteluun ja kodin etätarkkailuun.

 • Erityisherkkä anturitekniikka mahdollistaa käytön pimeässä

  Eritysherkkä ja korkealaatuinen CCD-anturi takaa luonnollisen näköiset kuvat jopa pimeässä

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • 1,3 megapikselillä parantaa kuvan laatua

  1,3 megapikseliä on WWW-kameran korkein resoluutio. Näin tarkalla WWW-kameralla voi ottaa laadukkaita valokuvia, jotka voidaan tulostaa suurennettuina.

 • Pixel Plus antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus on digitaalinen kuvankäsittelytekniikka, joka lisää juovien ja kuvapisteiden määrää. Tuloksena on veitsenterävä kuva, jossa on tarkkoja yksityiskohtia ja syvyyttä lähteestä riippumatta.

 • Precision-lasilinssi takaa terävämmän kuvan

  Terävä, kirkas ja selkeä. Precision-lasilinssi takaa korkean kuvanlaadun kaikkiin sovelluksiin näppäilykuvista videosanomiin. Linssit on päällystetty erikoiskalvolla, joka pidentää niiden käyttöikää ja suojaa niitä lialta ja pölyltä.

 • Lisää puheluihin huippulaatuista videokuvaa ja puhetta

  WWW-kameralla voit lisätä videokuvaa Internet-puheluihin, jolloin voit myös nähdä ystäväsi ja perheesi verkossa. WWW-kamera on helppokäyttöinen ja päivitettävä!

 • Korkeatasoisia web-lähetyksiä

  Tämä sopii erinomaisesti web-lähetyksiin, sillä kameralla otetut kuvat ovat erittäin laadukkaita. Voit jakaa videosi ystävien ja sukulaisten kanssa tai voit lähettää sen Internetiin.

 • Kodin valvontajärjestelmässä luotettava liikkeentunnistus

  Liikkeentunnistustoiminnon avulla voit tallentaa kaiken mitä kotonasi tapahtuu, silloin kun olet poissa. Määritä kamera liikkeentunnistustilaan, kun poistut kotoasi. Kamera aloittaa tallennuksen, kun se havaitsee huoneessa liikettä.

 • 8x digitaalinen zoomi tehokkaisiin lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Voit ohjata WWW-kameraa ja sen sovelluksia VLounge Advanced -ohjelmistolla

  Voit luoda ja lähettää videoposteja hetkessä. VLounge on kuvien ja videoleikkeiden kuvaamiseen, hallitsemiseen ja arkistointiin tarkoitettu ohjelmisto, jota on helppo käyttää hiirellä. WWW-kameran kanssa käytettynä sitä voi käyttää kodin valvontaan, liikkeentunnistukseen ja web-lähetyksiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita