Bluetooth

  Digitaalinen PhotoFrame, jossa akku

  "..tuossa ovat tätisi ja minä pieninä"

  Kiireessä on helppo unohtaa tärkeät ihmiset. Nyt he pysyvät elämäsi keskipisteessä Philips PhotoFramen avulla. Upean kehyksen 2 tunnin sisäisen ladattavan akun avulla voit katsella kuvia missä ja milloin tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen PhotoFrame, jossa akku

8", Multimedia, 4:3 kuvasuhde SPH8208/12 Etsi samanlaisia tuotteita

"..tuossa ovat tätisi ja minä pieninä"

PhotoFrame, jossa akku

 • imagen Pro luo terävämmät ja eloisammat värit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Helppokäyttöinen akun telakointiasema

  Tämä akun telakointiasema toimii sekä telineenä että laturina. Täyteen ladattuna kehyksen sisäinen akku takaa 2 tunnin langattoman kuvankatseluelämyksen.

 • PhotoFramen kehyksessä on herkät kosketusohjaimet

  PhotoFramen herkät kosketusohjaimet näkyvät valaistuna käytön aikana, joten voit helposti selata kuvia, videoleikkeitä ja musiikkia. Kuvankatselutilassa voit valita uuden kuvan näytössä näkyvistä pikkukuvista liu'uttamalla sormeasi kehyksen vaakasuoraa kosketusohjainta pitkin.

 • Siirrä kuvat matkapuhelimestasi Bluetoothin kautta

  Arvatenkin pidät kuvien ottamisesta matkapuhelimellasi. Nyt voit siirtää kuvat digitaaliseen Philips PhotoFrameen Bluetoothin kautta ilman lisäsovittimia tai -johtoja.

 • Automaattinen diaesitys USB:ltä tai muistikortilta

  Automaattiset diaesitykset voidaan käynnistää mistä tahansa USB-asemasta tai muistikortista silloin, kun et halua kopioida kuvia PhotoFrameen.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

 • Ympäristöystävällinen Photoframe

  Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita