Digitaalinen valokuva-albumi

  Jaa tarinat niiden syntyhetkellä

  Philipsin SPH9608-valokuvakehys on täydellinen tapa pitää yhteyttä perheeseen ja kavereihin. Helpon asennuksen jälkeen voit vaivattomasti synkronoida sähköpostilla lähetetyt valokuvat ja kaveriesi Facebook-kuvat. Et tarvitse tietokonetta tai ohjelmistoa synkronointiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen valokuva-albumi

20, 3 cm, Kosketusohjaimet kehyksessä SPH9608/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Jaa tarinat niiden syntyhetkellä

Synkronoi valokuvat suoraan Facebookiin

 • Valittavana 15 animoitua kelloa, joilla seuraat aikaa kuten haluat

  Seuraa aikaa kuten haluat valitsemalla jonkin 15 animoidusta kellosta.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina säästää energiaa

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

 • Mahtava katselukokemus täyskosketusnäytöllä

  Digitaalisen valokuva-albumin hallinta käy käden käänteessä. Täyskosketusnäytössä voit siirtää kuvia, tai lisätä ja poistaa kuvia nopeasti ja helposti. Kuvakevalikko tekee Philipsin digitaalisen valokuvakehyksen käytöstä helppoa ja kosketusnäytön ansiosta kuvien katseleminen on nautinnollinen elämys.

 • Vastaanota valokuvia sähköpostilla suoraan valokuva-albumiisi

  Vastaanota valokuvia sähköpostilla suoraan valokuva-albumiisi. Liitetyssä valokuva-albumissa on Wifi-yhteys. Kirjoita sähköpostiosoitteesi albumiin ja anna se perheellesi ja ystävillesi. Kun he lähettävät valokuvan tähän osoitteeseen, se näkyy automaattisesti kuvaesityksenä Philipsin digitaalisessa kuvakehyksessäsi. Et tarvitse tietokonetta tai ohjelmistoa. Sähköpostitse vastaanotetut valokuvat myös järjestyvät automaattisesti lähettäjän mukaan niin, että löydät ne helposti myöhemmin uudestaan.

 • Synkronoi ystävien kuvia Facebookista, Flickrista tai Picasasta

  Näe tapahtumat reaaliajassa. Liitetty valokuva-albumi on Wifi-yhteensopiva, voit synkronoida siihen ystäviesi valokuvia automaattisesti käyttämästäsi sosiaalisen median tilistä. Määritä suosikkivalokuvatilisi albumiin ja valitse sitten mikä tahansa tai vaikka kaikki Facebook-, Picasa- ja Flickr-käyttäjätileistäsi. Heti kun joku ystäväsi on ladannut uusia kuvia näille tileille, saat ne välittömästi valokuva-albumiisi. Voit myös muokata kaverilistaasi käyttämällä yksityisyysasetuksia. Tämä on helppo ja hauska tapa olla yhteydessä perheeseen ja ystäviin, etkä tarvitse tietokonetta tai ohjelmistoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita