Prestigo

  Yleiskaukosäädin

  Kosketusnäyttö

  Älykäs, värinäytöllinen yleiskaukosäädin, jolla voi hallita jopa 20 laitetta 300 000 laitteesta. Siinä näkyvät ainoastaan tarvitsemasi painikkeet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kosketusnäyttö

Vain tarpeelliset painikkeet

 • Toiminnot useiden laitteiden hallintaan

  Toiminnot useiden laitteiden hallintaan

  Aloita kotiviihde-elämys yhdellä painalluksella sen sijaan, että käynnistäisit jokaisen laitteen erikseen. Jos esimerkiksi haluat katsoa elokuvaa, paina vain toimintapainiketta Katso elokuva. Prestigo kytkee automaattisesti toimintaan kaikki katselemiseen tarvittavat laitteet, kuten television, DVD-soittimen ja kotiteatterijärjestelmän.

 • Kosketusnäyttöä on kätevä käyttää

  Kosketusnäyttöä on kätevä käyttää

  Kosketusnäyttö, jossa näkyvät ainoastaan tarvitsemasi painikkeet ja jolla voit selata kaukosäädinnäyttöä nopeasti.

 • Suosikkikanavat suoraan käyttöön

  Suosikkikanavat suoraan käyttöön

  Kaukosäätimessä on useimpien maiden tärkeimpien televisio- ja radiokanavien kanavakuvakekirjasto. LCD-värinäytössä voit määrittää oikeat kuvakkeet oikeille kanaville. Sen jälkeen voit selata suosikkikanaviasi asemien kuvakkeilla kaukosäätimen painikkeiden sijaan.

 • 7,1 cm:n täysvärinäyttö helppoon selaamiseen ja luettavuuteen

  7,1 cm:n (240 x 320 kuvapisteen) tarkka LCD-värinäyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Kosketusnäytössä näkyvät ainoastaan tarvitsemasi painikkeet. Sillä voit selata kaukosäädinnäyttöä nopeasti.

 • Taustavalaistut painikkeet helpottavat käyttöä pimeässä

  Valaistun näppäimistön avulla laitteita on helppo ohjata myös pimeässä.

 • Lisätoimintojen lisääminen ja nimeäminen on helppoa

  Oppimistoiminto merkitsee muiden kaukosäädinten infrapunasignaalien tallentamista yleiskaukosäätimeen myöhempää käyttöä varten. Jos tuotteen laitekoodia ei ole yleiskaukosäätimen omassa tietokannassa, kaukosäädin voi oppia sen, kun alkuperäisellä kaukosäätimellä osoitetaan sitä. Lisätoimintojen lisäämistä ja nimeämistä on helpotettu entisestään, joten toimintoja ei enää jää puuttumaan.

 • Päivitykset internet-kirjastosta

  Philips PrestigoSync -ohjelmisto ja kaukosäätimen USB-liitäntä mahdollistavat helpon päivittämisen. Voit valita suosikkikanaviesi kuvakkeet uusimmasta tietokantakirjastosta, jossa on yli 10 000 kanavakuvaketta. Philips PrestigoSync -ohjelmistolla saat lisäksi aina automaattisesti ilmoituksen Prestigon laiteohjelmistopäivityksistä. Ohjelmisto on CD-levyllä ja ladattavissa Philipsin sivustosta.

 • Selkeä määritys kuvaruudussa

  Toisin kuin tavallisilla yleiskaukosäätimillä, joissa laitemerkin ja laitteen tunnistamiseen tarvitaan oppaasta haettava nelinumeroinen koodi, tällä säätimellä laitteen asetusten määrittäminen sujuu kätevästi laitteen vaiheittaisten ohjeiden avulla merkistä riippumatta.

 • Infrapunakoodien tietokanta eri laitteiden hallintaan

  Infrapunakoodien tietokanta on kaukosäädinten sisäisten infrapunakoodien kirjasto. Sen ansiosta kaukosäätimellä voi hallita laitteita ilman yksittäisten signaalien opettamista. Oikea infrapunakoodisto valitaan kaukosäädintietokannasta automaattihaulla. Siten voit hallita lähes kaikkia markkinoiden äänentoisto/videojärjestelmiä mallista ja merkistä riippumatta.

 • Useimmin käytetyt kovat painikkeet käytön helpottamiseksi

  Useimmin käytetyt painikkeet ovat katsomatta tunnistettavia kovia painikkeita käytön helpottamiseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita