TV all

  Yleiskaukosäädin

  Kaikki toiminnot samassa

  Täydellinen yleiskaukosäädin, kun haluat käyttää kolmen laitteen kaikkia toimintoja mukavasti. Valittavana on kolme laitetta kuudesta. Käteen sopivalla kaukosäätimellä ohjaat laitteita helposti! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yleiskaukosäädin

3 laitteen säädin (TV/DVD/STB) SRU5130/86 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikki toiminnot samassa

Sopii yli 1000 merkille

 • Ohjaa jopa 3 laitetta 6:sta

  Kaukosäätimellä jopa kolme kuudesta kotiviihdelaiteesta pysyy hallinnassa. Kaukosäätimen voi helposti ohjelmoida toimimaan lähes minkä tahansa valmistajan melkein kaikkien AV-laitteiden kanssa sisäisen IR-kooditietokannan ansiosta. Yhdellä kaukosäätimellä voit hallita kaikkia laitteitasi, eikä oikeaa säädintä tarvitse enää etsiä!

 • Ergonominen muoto – mukava käyttää ja käsitellä

  Pyöreä muoto sopii mukavasti käteen, käyttäminen on jouhevaa ja luonnollista – ja ohjain on todella tyylikkään näköinenkin!

 • Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

  Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

 • Nopea painikkeiden tunnistus nopeuttaa käyttöönottoa

  Nopea painikkeiden tunnistus helpottaa toimimattomien painikkeiden korjaamista, kun laitteet on määritetty kaukosäätimeen. Osoita kaukosäätimellä laitetta ja paina painiketta 5 sekunnin ajan. Kun laite reagoi, painike on korjattu.

 • Yleiskaukosäätimen puhelinneuvonnasta saa tukea ja neuvoja

  Jos sinulla on yleiskaukosäätimeen liittyvä kysymys tai ongelma tai jos alkuperäisen säätimen toimintoa ei ole yleiskaukosäätimen koodikirjastossa, ota yhteys puhelinneuvontaan. Neuvonta on käytettävissä viikon jokaisena päivänä.

 • Helppokäyttöiset, ryhmitetyt toiminnot

  Ryhmitellyt toiminnot helpottavat niiden painikkeiden tunnistamista, joita tarvitaan tietyn AV-laitteen ohjaamiseen. Laitteen kaikki toiminnot on ryhmitelty kaukosäätimessä yhteen. Kaukosäätimen yläosassa on erilaisia värillisiä alueita (musta, hopea, alumiini...) ja painikkeiden pintoja (musta, hopea, matta, kiiltävä...), joiden avulla tiettyä AV-laitetta ohjaavat painikkeet erottuvat nopeasti.

 • URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

  Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

 • Pakkaus sisältää paristot, joten tuote on heti käyttövalmis

  Paristoja ei tarvitse ostaa erikseen, joten yleiskaukosäädintä voi ruveta käyttämään saman tien!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita