Herätyskello

  Herätyskello

  Värinähälytys kahdella eri voimakkuudella

  Philipsin ohut herätyskello varmistaa mukavan aamuherätyksen. Voit valita tavallisen herätysäänen lisäksi värinähälytyksen. Herätyskello voidaan asettaa pidikkeellä tyynyn reunaan tai omalla telineellään yöpöydälle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Herätyskello

värinähälytys, herätyskello TCJ330/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Värinähälytys kahdella eri voimakkuudella

 • Lataus vähissä -ilmaisin pitää sinut ajan tasalla

  Lataus vähissä -ilmaisin pitää sinut ajan tasalla

  Lataus vähissä -ilmaisin syttyy, kun virta on vähissä.

 • Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Laitteen sisäänrakennettu värinähälytys herättää hellävaraisesti

  Ota värinätila käyttöön ja aseta herätysaika. Hellävarainen värinä herättää sinut, mutta antaa kumppanisi nukkua. Voit valita kaksi eri värinätasoa, joista voimakkainkin herättää vain sinut. Sikeästi nukkuvat voivat varmistaa heräämisen ottamalla käyttöön myös herätysäänen.

 • Kätevällä pidikkeellä voit kiinnittää herätyskellon tyynyn reunaan

  Voit kiinnittää tämän Philips-herätyskellon pidikkeellä tyynyysi, joten se on helppo löytää eikä putoa sängystä yön aikana tai värinähälytyksen alkaessa. Voit halutessasi korvata pidikkeen kantohihnalla, joka voidaan kiinnittää kellossa olevaan aukkoon.

 • Ohuen ja tasainen muodon ansiosta herätyskellon voi asettaa tyynyn alle

  Voit asettaa tämän ohuen herätyskellon tyynysi alle huoletta, sillä siinä ei ole teräviä kulmia tai ulokkeita. Painikkeet ovat pinnan tasolla ja pöytäteline voidaan taittaa siististi kellon sisään. Tuskin edes huomaat tyynysi alla olevaa herätyskelloa, joten voit nauttia rauhassa yöunistasi.

 • Herätyskellossa on ulosvedettävä teline, joten se voidaan asettaa myös yöpöydälle

  Kellon oman telineen ansiosta voit sijoittaa sen yöpöydälle, jossa se on hyvin näkyvissä. Voit avata telineen helposti yhdellä sormella. Telineen kumisuojus estää kellon liukumisen. Telineen voi taittaa nopeasti kellon sisään, kun haluat asettaa sen tyynyn alle.

 • Herätysääni varmistaa heräämisen

  Värinäherätyksen sijaan voit valita herätysäänen. Jos nukut sikeästi, kannattaa harkita värinähälytyksen ja herätysäänen yhdistämistä.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Värinähälytys alkaa hellävaraisesti ja voimistuu vähitellen. Hidastahtinen värinä herättää sinut luonnollisesti ilman herätysääntä. Tunnet itsesi energiseksi ja olet heti valmis uuteen päivään.

 • Paristokäyttöisyys helpottaa sijoittelua ja siirtämistä

  Kätevästi kahdella AA-paristolla toimiva, mikä helpottaa sijoittelua ja siirtämistä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita