Pronto

  Kotiteatterin ohjauspaneeli

  Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

  Erittäin ohuessa Pronto TSU9400 -laitteessa on upea 3,5 tuuman QVGA-kosketusvärinäyttö ja paljon toimintoja. Sen tyylikäs muotoilu ja kiiltävänmusta alumiiniviimeistely sopii mihin tahansa moderniin sisustukseen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Asentajien suunnittelema, Philipsin valmistama

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • Tarkan 3,5 tuuman värikosketusnäytön kontrasti on erinomainen

  Tarkassa 3,5 tuuman kosketusvärinäytössä on upea kontrasti ja elävät värit.

 • Ergonominen muotoilu mahdollistaa käytön yhdellä kädellä

  Erittäin ohut kaukosäädin on erityisesti muotoiltu niin, että sitä voi käyttää helposti yhdellä kädellä.

 • Käyttöliittymää voi muokata oman maun ja toiveiden mukaan

  Käyttöliittymän voi muokata täysin käyttäjän oman maun ja toivomusten mukaan. Kosketusnäytössä näkyvät vain useimmin käytetyt laitteet ja painikkeet. Lisäksi käyttäjä voi valita käyttöliittymän ulkoasun (taustan, kuvakkeet, painikkeet, värit).

 • Uusi muotoilu, jossa on upotettu näyttö

  Upotetulla näytöllä tarkoitetaan sitä, että näyttö istuu sopusuhtaisesti koteloon

 • Järjestelmäpalautetta dynaamisen kaksisuuntaisen käyttöliittymän avulla

  ProntoScript on JavaScript-pohjainen ohjelmistotyökalu, jonka avulla asentajat voivat rakentaa dynaamisen kaksisuuntaisen käyttöliittymän. Sillä voidaan ohjata järjestelmää joustavasti joko RS232-liitännän tai IP-verkon kautta. Työkalu sisältyy ProntoEdit Professional -ohjelmistoon. Valmiita ProntoScript-moduuleita Pronton kumppaneilta on saatavana Web-sivustosta. Yleisimmissä asennuskohteissa voit käyttää asennuksen vakioviitetiedostoja ja määrittää eri komponentit uudelleen. Kehittyneemmät JavaScript-ohjelmoijat voivat luoda omia ProntoScript-moduuleita järjestelmän ja palautteen käyttämiseen.

 • Musiikkipalvelimen ohjain, jossa on intuitiivinen pyörivä kohdistin

  Ohjain on heti valmis ohjaamaan käyttäjän musiikkipalvelinta, kuten Escient Fireball. Musiikkipalvelimen käyttöliittymä näkyy kaukosäätimessä. Musiikin kuuntelu on helppoa ilman televisiota, jonka käyttö on yleensä edellytys musiikkipalvelimen käyttöliittymän katsomiseen. Tämä ominaisuus yhdessä ergonomisen peukalopyörän kanssa helpottaa kappaleiden ja soittolistojen valintaa sekä vapauttaa TV-ruudun muuhun käyttöön.

 • Esimääritetty valaistuksen ohjain (Lutron RadioRa)

  Esimääritetty valaistuksen ohjain sisältää koko näytön kokoisen käyttöliittymän, joka ohjaa valaistusta, tunnelmaa ja yksittäisiä himmentimiä. Näytössä näkyy myös tiedot koko asunnon valaistuksesta, joten käyttäjä tietää missä valot ovat käytössä ja missä eivät.

 • Ohjaa piilossa tai toisissa huoneissa olevia laitteita

  Jatkeita, jotka kasvattavat kaukosäätimen kantamaa, on saatavana sekä langallisina että langattomina versioina. Käyttäjä voi hallita kaapeissa tai muissa huoneissa olevia laitteita yhdellä kaukosäätimellä.

 • Käytä digitaalisia tiedostoja Windows MCE -tietokoneella

  Pronto-ohjauspaneelista saadaan Windows MCE -yhteensopiva kolmannen osapuolen ohjelmistolla. Voit käyttää digitaalisia tiedostoja MCE-tietokoneestasi ohjauspaneelin avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita