Langaton äänentoisto

  Voit kuunnella CD-levyjäsi kaikissa huoneissa

  Tallenna koko CD-kokoelmasi 80 Gt:n kiintolevylle ja kuuntele musiikkia kaikissa huoneissa. Liität vain äänikeskuksen nykyiseen äänentoistojärjestelmääsi ja musiikki voi lopultakin seurata sinua kaikkialle kotonasi. Helppo selaus kaukosäätimellä, jossa on nestekidenäyttö.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Voit kuunnella CD-levyjäsi kaikissa huoneissa

Liität vain keskuksen äänentoistojärjestelmääsi

 • Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langaton suoratoisto musiikkikeskuksenja -asemien välillä

  Langattomassa soitossa ei tarvitse ladata suuria musiikkitiedostoja ja tallentaa niitä toiselle laitteelle. Voit kuunnella suosikkikappaleitasi kaikista musiikkiasemistasi samaan aikaan jatkuvan soiton avulla. Siirrä musiikki huoneesta toiseen Musiikki seuraa minua -toiminnolla. Soittoa ei tarvitse aloittaa alusta eikä oikeaa kappaletta etsiä uudelleen. Musiikin lähetys jakaa haluamasi kappaleen keskuksesta kaikkiin musiikkiasemiin. Oma huone ja oma musiikki -toiminnon myötä kaikki perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa kappaletta keskitetystä kokoelmasta missä tahansa huoneessa, jossa on langaton musiikkikeskus tai -asema.

 • Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Täytä kotisi huoneet musiikilla. Ei kaapeleita, ei huolia eikä kiistoja musiikkivalinnoista muiden perheenjäsenten kanssa. Voit tallentaa ja toistaa musiikkia langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen ja lisäksi suoratoistaa yhden raidan - tai eri raitoja - jopa 5 Streamium-yksikköön kotonasi. Se on helppoa esimerkiksi Oma huone, Oma musiikki- ja Musiikin lähetys -toiminnolla. Vapauta musiikki ja nauti siitä kaikkialla kotona.

 • 80 Gt:n kiintolevy jopa 1500 CD-levyn tallentamiseen ja toistamiseen

  80 Gt:n kiintolevy jopa 1500 CD-levyn tallentamiseen ja toistamiseen

  80 Gt:n kovalevyllä on runsaasti tilaa digitaalisten äänitiedostojen tallentamiseen. Siihen mahtuu helposti jopa 1500 CD-levyä. Tilan säästö, älykäs äänitekokoelman hallinta ja helppo käyttö samassa paketissa.

 • Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Musiikin lähetys kaikkiin yksiköihin samanaikaista toistoa varten

  Voit olla DJ:nä omissa kotibileissäsi ja lähettää suosikkitanssimusiikkiasi langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti kaikkiin kotiisi asennettuihin langattomiin yksiköihin. Soveltuu täydellisesti kotibileisiin!

 • Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua: kuuntele musiikkia vaikka joka huoneessa.

  Musiikki seuraa minua -ominaisuuden ansiosta voit siirtää suosikkimusiikkisi huoneesta toiseen ilman, että sinun tarvitsee selata ja toistaa tietty kappale uudelleen. Suosikkikappaleesi seuraa sinua kodissasi minne tahansa vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Kaksitiekaukosäätimellä selaat helposti

  Kaksitiekaukosäätimellä selaat helposti

  Philipsin kaksitiekaukosäätimellä voit selata tuhansia kappaleita helposti yhdellä painikkeen painalluksella. Kaukosäädin näyttää kuusi rivillistä soittolistan, albumin, artistin, lajin tai kappaleen mukaan järjestettyjä tietoja. Yksiselitteinen selaus tarjoaa nopean ja yksinkertaisen tavan käydä läpi tuhansia tiedostoja. Kaukosäätimen käyttö onnistuu yhdelläkin kädellä, ja se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kuuntelunautinnon.

 • Kuuntelu samanaikaisesti viidestä yksiköstä

  Perheenjäsenet voivat kuunnella haluamaansa musiikkia langattomasta äänikeskuksesta samanaikaisesti viidessä eri huoneessa.

 • Langatonta suoratoistoa tietokoneesta UPnP-tekniikalla

  Universal Plug & Play on alan vakiotekniikka, jonka avulla voidaan muodostaa yhteys mihin tahansa Universal Plug & Play -laitteeseen ja vastaanottaa tai lähettää musiikkia. Langaton musiikkikeskus voidaan liittää helposti ja luotettavasti toisiin Universal Plug & Play -medialaitteisiin sisällön vastaanottamista tai lähettämistä varten.

 • Suora artistien, albumin tai soittolistojen tietojen käyttö

  Sinun ei enää tarvitse hakea tietyn artistin esittämää suosikkikappaletta tuhansilta CD-levyiltä. Langattoman Philips-äänikeskuksen sisäisellä käyttöliittymällä voit nyt käyttää kiintolevylle tallentamaasi digitaalista musiikkikokoelmaa (jopa 750 CD-levyä) lähes välittömästi ja valita haluamaasi musiikkia artistin, albumin, soittolistan, lajin tai kappaleen mukaan järjestetystä luettelosta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Windows-logo on Microsoft Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellista kapasiteettia vähemmän

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita