Ledi- 
ratkaisut

Philipsin lediratkaisut


Tavoitteenamme on vähentää kaikkien valmistamiemme tuotteiden aiheuttamia ympäristöjätteitä. Valmistamme entistä pidempikestoisia tuotteita, jotka pienentävät energiankulutusta ja vähentävät jätettä EU:n sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivin mukaisesti.

Lediajovalot päiväkäyttöön


Tehokkaita ja laadukkaita Luxeon®-ledilamppuja käytetään monissa ledipäiväajovalojen valikoiman (LDR-valikoima) tuotteissamme, esimerkiksi Daylight 9 -ledilampuissa sekä uusissa DaylightGuide-ledilampuissa, joissa on uusi ja ainutlaatuinen lediratkaisu ilman pisteitä.

Leditarkastuslamput


Ammattikäyttöön suunniteltujen leditarkastuslamppujemme valikoimaan kuuluu tehokkaita ledilamppuja, joiden ansiosta näet paremmin ja voit työskennellä paremmin missä tahansa työympäristössä. Leditarkastuslamppumme tarjoavat luonnollisen ja silti erittäin tehokkaan valon 6 000–10 000 K:n värilämpötila-alueella tarpeidesi mukaisesti.

X-tremeVision-ledilamput


Autojen (12 V) ja kuorma-autojen (24 V) sisätilojen ja merkkivalojen X-tremeVision-ledilamppuvalikoiman ansiosta voit hyödyntää tulevaisuuden tekniikkaa jo tänään. Sen lamput tarjoavat valaisevat viisi kertaa enemmän** – ja kestävät jopa 12 vuotta. Täydellisen geometrisen muotoilunsa ansiosta lamput valaisevat tehokkaasti juuri valaisua kaipaavia alueita häikäisemättä kuljettajia. 4 000–6 700 K:n värilämpötiloissa saatavilla olevat, erittäin tehokkaat ledimerkkivalot mahdollistavat nopeammat reaktiot ja parantavat turvallisuutta.

Aiheet

  • Turvallisuus

    Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se myös auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Lue lisää siitä, miten edistämme aktiivisesti turvallisuutta

  • Laatu

    Kaikissa Philipsin autovaloissa on alkuperäislaitteen merkintä. Se takaa, että Philips on maailmanlaajuisesti kaikkien merkittävien autovalmistajien valinta. Lue lisätietoja tästä laatutakuustamme.

  • Tärinänkestävyys

    24 voltin ajovalot on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja tärinää, joille kuorma-autot ja raskaat koneet altistuvat. Epätasaiset tiet ja tärinä ovat ajovalovikojen yleisin syy.