Leditarkastuslamput


Leditarkastuslamput

Leditarkastuslamput ja -työlamput


Philipsin uudet leditarkastuslamput ja ledityölamput ovat osoitus tunnetusta valaistusosaamisesta monilla eri käyttöalueilla, esimerkiksi myymälöissä, kodeissa, toimistoissa ja autoissa. Tutustu uusiin ja entistä parempiin Philipsin leditarkastuslamppuihin ja ledityölamppuihin, jotka on suunniteltu vaativaan ja tarkkuutta vaativaan ammattimaiseen tarkastustyöhön, jossa myös turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Erittäin laadukkaista materiaaleista alkuperäislaitelaadulla valmistetut kehittyneet leditarkastusvalaisuratkaisut ja ledityövalaisuratkaisut tarjoavat luonnollista ja silti erittäin tehokasta valoa 6 000–6 500 K:n värilämpötiloilla. Tämä värilämpötila-alue soveltuu parhaiten keskittymistä vaativaan työskentelyyn silmiä rasittamatta.

Peittoa pimeys


Ammattimekaanikot ja -teknikot joutuvat ratkomaan monimutkaisia ongelmia päivittäin. Joskus suurimpia vaikeuksia ei kuitenkaan aiheuta itse vika, vaan ahtaat tilat, valon tarve ja valon saaminen oikeaan paikkaan. Voimme auttaa sinua valaisemaan pienimmätkin yksityiskohdat kirurgisen tarkasti.

Philipsin ledikynävalaisimet


Tämä kannettava ja pienikokoinen työntekijän kumppani yhdistää tehokkaan leditekniikan, kestävyyden, helppokäyttöisen muotoilun ja pienen koon.

Monijännitteiset ammattivalaistustyökalut


Tutustu kahteen tehokkaaseen monijännitteiseen (100~240 V) ledityölamppuun, jotka on suunniteltu huolto- ja ylläpitotöihin sekä pitkäkestoisiin tarkastustöihin.

Langattomat ammattivalaistustyökalut


Tutustu tehokkaisiin, monipuolisiin, langattomiin ja ladattaviin ledityölamppuihin, jotka soveltuvat kaikkiin huoltotöihin.

Monisuuntainen ledivalaistusjärjestelmä


Monisuuntainen valaistusjärjestelmä koostuu kolmesta itsenäisestä ledimoduulista, jotka voidaan asetella halutulla tavalla tehokkaan valaistuksen luomiseksi esimerkiksi ajoneuvon ympärille tai mille tahansa muulle työalueelle.

Autoteollisuuden työkalut

 

Philips Automotive tarjoaa ammattilaistyökalut ja -palvelut, kuten opastustyökaluja ja koulutuksia, joihin voit olla tyytyväinen.