Ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt
Hotelli-TV
Studio
23" Studio LED Professional LED TV

Professional LED TV

23" Studio, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 23HFL2819D/12 Etsi samanlaisia tuotteita
  • Hyvä hankinta, moderni muotoilu

    • Energiamerkki A
    Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/23hfl2819d_12/23hfl2819d_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
    Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

    Professional LED TV

    23HFL2819D/12 Etsi samanlaisia tuotteita

    Tämä energiatehokas Hospitality LED TV voidaan asentaa helposti USB-yhteydellä. Monia erityisominaisuuksia, kuten valikoiden ja säätimien lukitus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hyvä hankinta, moderni muotoilu

energiatehokas LED-tekniikka

  • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

    Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

    Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

  • Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

    Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

    Tässä televisiossa yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

  • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

    USB-liitäntä multimediatoistoa varten

    Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

  • Tervetulosivu näytössä

    Tervetulosivu näytössä

    Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

  • Äänenvoimakkuuden rajoitus

    Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

  • Asennusvalikon lukitus

    Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

  • Alhainen virrankulutus

    Philipsin televisiot on suunniteltu vähentämään virrankulutusta. Se vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia.

  • Integroitu yhteyspaneeli

    Integroidun yhteyspaneelin avulla potilaat voivat liittää omia laitteitaan saumattomasti televisioon ilman ulkoista yhteyspaneelia.

  • Sivupaneelin painikkeiden lukitus

    Sivupaneelin painikkeet voi lukita tai ottaa käyttöön asetusvalikossa ja siten estää TV-valikon luvattoman käytön, mikä säästää hotellin omistajan aikaa ja kustannuksia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita