LCD-multimedianäyttö

  Täydellinen 3D-kokemus

  Esitä viestisi 3D:nä erinomaisella kuvanlaadulla ja ilman erikoislaseja. 28 lentikulaarisen näkymän ansiosta voit huikaista yleisösi upeilla kuvilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-multimedianäyttö

23" / 58, 4 cm, Autostereoskooppinen 3D, Full HD BDL2331VS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Täydellinen 3D-kokemus

ilman erikoislaseja

 • Autostereoskooppinen 3D

  Autostereoskooppinen 3D

  Nauti ällistyttävästä 3D-kokemuksesta ilman erikoislaseja autostereoskooppisen 3D-tehosteen ansiosta. Lenticular-tekniikan avulla kuva on erinomaisen kirkas ja syvä, jolloin 3D-kokemuksesta tulee entistä todentuntuisempi ja nautittavampi.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Lämpötilan ilmaisin mittaa kunnon

  Informaatiotaulussa on lämpötilan ilmaisin, joka valvoo laitteen sisäistä kuntoa. Jos lämpötila nousee yli määritetyn rajan, kaksi tuuletinta käynnistyvät jäähdyttämän laitetta.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

 • 28 lentikulaarista näkymää takaavat upean 3D-kuvan

  28 lentikulaarisen näkymän ansiosta pääset näkemään virtuaalisten kohteiden taakse 3D-näytöllä ja näet uskomattomat visuaaliset 3D-tehosteet.

 • 2D plus syvyys

  2D plus syvyys muunnettuna 28 eri näkymäksi ja uskomattomaan 3D-muotoon.

 • Sisällön esittäminen 3D:nä

  Ohjelmistotyökalut toimitetaan 3D-näytön mukana, jotta 3D-sisällön toistaminen ja 3D- ja 2D-kuvanmuodostuksen parametrien hallinta onnistuu. 3D-sisältö luodaan suosittujen 3D-animointiohjelmistopakettien lisäosien avulla. Olemassa oleva 2D- tai stereosisältö voidaan muuntaa 2D-plus-Depth-muotoon. 2D-plus-Depth-muoto on yhteensopiva olemassa olevien kompressointityökalujen kanssa, sillä syvyyden lisäkaistanleveys on pieni.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita