3D-näyttö ilman laseja

  3D-näyttö ilman laseja

  Ultra HD – 3D:n tulevaisuus

  Autostereoskooppinen 50 tuuman E-LED-näyttö toistaa Ultra HD -tarkkuutta sekä 2D:nä että 3D:nä ilman erikoislaseja. Näyttö tarjoaa ennennäkemättömän aidontuntuisen syvyysvaikutelman, laajan katselukulman, vähemmän häiriöitä ja syvät mustan tasot. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Signage Solutions 3D-näyttö ilman laseja

50", Reunojen LED-taustavalo, Ultra HD, Autostereoskooppinen 3D BDL5071VS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Ultra HD – 3D:n tulevaisuus

Ilman erikoislaseja

 • Autostereoskooppinen 3D

  Autostereoskooppinen 3D

  Nauti ällistyttävästä 3D-kokemuksesta ilman erikoislaseja autostereoskooppisen 3D-tehosteen ansiosta. Lenticular-tekniikan avulla kuva on erinomaisen kirkas ja syvä, jolloin 3D-kokemuksesta tulee entistä todentuntuisempi ja nautittavampi.

 • Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Koska kauppa käy vuorokauden jokaisena hetkenä, informaatiotaulumme on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön. Näytöissä on käytetty korkealuokkaisia komponentteja laadun takaamiseksi, joten voit luottaa niiden toimintaan kellon ympäri.

 • 4K UHD E-LED -näyttö, 3840 x 2160p

  Terävä ja kristallinkirkas kuvanlaatu tuottaa unohtumattoman katselukokemuksen. Näytä yleisöllesi ennenkokemattoman terävää videokuvaa, jonka värimaailma on hämmästyttävä.

 • 28 lentikulaarista näkymää takaavat upean 3D-kuvan

  28 lentikulaarisen näkymän ansiosta pääset näkemään virtuaalisten kohteiden taakse 3D-näytöllä ja näet uskomattomat visuaaliset 3D-tehosteet.

 • 3D- ja 2D Dual Mode -näyttö

  Näyttöä voi käyttää useiden sovellusten kanssa, koska se toimii sekä 2D- että 3D-tilassa. 4K Ultra HD -resoluution paneeli takaa erinomaisen kuvanlaadun ja todenmukaiset värit 2D- ja 3D-tilassa. Integroidun ytimen ansiosta sisällöntuottajat ja loppukäyttäjät voivat hallita täysin kuvan laatua ja syvyysvaikutelman piirteitä.

 • Säädettävät ponnahdustehosteet optimoivat 3D-vaikutelman

  Mukaansatempaavat ponnahdustehosteet voidaan säätää 3D-vaikutelman optimoimiseksi mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

 • Optinen liimaus takaa jyrkän kontrastin ja kirkkaat värit

  Optinen liimaus viittaa suojalasiin, joka on liimattu näytön etupuolelle. Liimattu näyttö lisää kontrastisuhdetta vähentämällä heijastuvan ympäristön valon määrää. Optinen liimaus myös parantaa näytön kestävyyttä.

 • 3D-järjestelmäratkaisu

  Järjestelmäratkaisu on suunniteltu niin, että se hyödyntää mahdollisimman paljon 2D-maailman sisältöä/käsitteitä. Avainasemassa on 2D-plus-Depth-muoto, joka eriyttää sisällön luomisen ja esittämisen. Autostereoskooppisiin 3D-näyttöihin integroitu ydin tukee ainutlaatuista Declipse-kuvamuotoa, jolla saadaan aikaan upottava 3D-vaikutelma.

 • Sisällön esittäminen 3D:nä

  Ohjelmistotyökalut toimitetaan 3D-näytön mukana, jotta 3D-sisällön toistaminen ja 3D- ja 2D-kuvanmuodostuksen parametrien hallinta onnistuu. 3D-sisältö luodaan suosittujen 3D-animointiohjelmistopakettien lisäosien avulla. Olemassa oleva 2D- tai stereosisältö voidaan muuntaa 2D-plus-Depth-muotoon. 2D-plus-Depth-muoto on yhteensopiva olemassa olevien kompressointityökalujen kanssa, sillä syvyyden lisäkaistanleveys on pieni.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita