Sonicare AirFloss Ultra - Puhtaat hammasvälit 60 sekunnissa

1 suutin HX8331/01 Etsi samanlaisia tuotteita
Sonicare
 • Yksinkertaisempi ja nopeampi kuin tavallinen hammaslanka

  Sonicare

  AirFloss Ultra - Puhtaat hammasvälit 60 sekunnissa

  HX8331/01 Etsi samanlaisia tuotteita

  Hammasvälien huolellinen puhdistaminen on yhtä tärkeää kuin hampaiden harjaus, sillä 20–40 prosenttia hampaiden pinta-alasta sijaitsee niiden väleissä. Monista hammaslangan käyttö kuitenkin tuntuu hankalalta, minkä vuoksi se jää usein tekemättä. AirFloss Ultra on kliinisesti osoitettu yhtä tehokkaaksi kuin hammaslanka, mutta nopeammaksi ja yksinkertaisemmaksi käyttää, jolloin siitä muodostuu helposti terveellinen tapa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yksinkertaisempi ja nopeampi kuin tavallinen hammaslanka

Hammasvälien puhdistus osaksi rutiinia

 • Poistaa jopa 99,9 % plakista***

  Poistaa jopa 99,9 % plakista***

  Lievästä tai kohtalaisesta ientulehduksesta kärsivillä hammaslääketieteen potilailla tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että AirFloss Ultra poisti 99,9 % plakista käsitellyiltä alueilta. Tutkimuksessa käytettiin antibakteerista suuvettä.

 • Ainutlaatuinen ilma- ja mikropisaratekniikka

  Ainutlaatuinen ilma- ja mikropisaratekniikka

  Kliinisesti osoitettu teho perustuu ilma- ja mikropisaratekniikkaan, joka puhdistaa hammasvälit yhtä tehokkaasti kuin hammaslanka.

 • Terveellisen tavan aloittaminen on helppoa

  Terveellisen tavan aloittaminen on helppoa

  Hammasvälien puhdistaminen on hyvin tärkeää kokonaisvaltaisen suunterveyden kannalta. AirFloss puhdistaa hammasvälit helposti ja tehokkaasti, jolloin sen käytöstä muodostuu nopeasti terveellinen tapa.

 • Miksi hammasvälit tulee puhdistaa?

  Kun hammasvälejä ei puhdisteta, niihin kertyy bakteereja, jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä mutta myös ikenien verenvuotoa (ientulehdusta). Verta vuotavien ikenien kautta suun bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon. Philips Sonicaren viimeisimmän SIFO-tutkimuksen mukaan yli 40 prosenttia väestöstä kärsii ienten verenvuodosta vähintään kerran kuussa. Useimmat eivät pidä ienten verenvuotoa kovin vaarallisena asiana, mutta sen on osoitettu olevan yhteydessä joihinkin tavallisimmista sydän- ja verisuonitaudeista, kuten sydäninfarktiin.

 • Auttaa estämään hampaiden reikiintymistä hankalasti pudistettavilla alueilla

  AirFloss Ultra poistaa plakin, joka on jäänyt hampaisiin harjaamisesta huolimatta. Näin se auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä suun hankalasti puhdistettavilla alueilla.

 • Yhtä tehokas kuin hammaslanka

  Philips Sonicare AirFloss Ultran on kliinisesti osoitettu parantavan suunterveyttä yhtä paljon kuin hammaslangan. *Suuri osa hampaiden pinnoista sijaitsee niiden väleissä. Vaikka tiedämme, että hammasvälien puhdistaminen on erittäin tärkeää suunterveyden ja raikkaan hengityksen kannalta, vain harvat käyttävät säännöllisesti hammaslankaa. AirFloss Ultra on yhtä tehokas kuin hammaslanka, mutta selvästi yksinkertaisempi ja nopeampi käyttää. Saat terveemmät ikenet vain 2 viikossa.

 • Säädä virtaus juuri sellaiseksi kuin haluat

  Voit säätää AirFloss Ultran suihkun yksin- kaksin- tai kolminkertaiseksi painamalla toimintapainiketta.

 • Puhtaat hammasvälit vain 60 sekunnissa!

  AirFloss Ultran avulla voit puhdistaa koko suun alle 60 sekunnissa per päivä. Säädä sopiva virtaus (yksin-, kaksin- tai kolminkertainen), jonka voit asettaa automaattisesti valinnaksi. Jos haluat säätää virtausta manuaalisesti, se onnistuu helposti painiketta painelemalla.

 • Puhdas ja raikas suu vahvistaa itseluottamusta

  Kahvan säiliö täytetään joko suuvedellä tai tavallisella vedellä, kärki suunnataan hammasväleihin ja painetaan painiketta. Jos haluat erityistä raikkautta, voit käyttää antibakteerista suuvettä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • *Potilailla, joilla on lievä tai keskivaikea hampaan kiinnityskudoksen tulehdus, yhdistettynä tavallisen hammasharjan ja antimikrobisen suuveden käyttöön. AirFloss on suunniteltu tuomaan hammasvälien päivittäinen puhdistus osaksi suuhygieniaa. Lisätietoja on usein kysyttyjen kysymysten alla Tuki-välilehdessä.
 • * * Laboratorio-olosuhteissa. Yksittäisillä käyttäjillä tulokset saattavat vaihdella.
 • tai saat rahasi takaisin

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita