Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Ladattava sähköhammasharja

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Ladattava sähköhammasharja

  Useita teknisiä hienouksia räätälöityyn puhdistukseen

  Philips Sonicare FlexCare Platinum -sähköhammasharja auttaa kohentamaan ikenien terveyttä kahdessa viikossa. Se poistaa jopa 7 kertaa enemmän plakkia hampaiden väleistä kuin tavallinen hammasharja. Paineanturi ilmoittaa, jos harjaat liian kovaa. Pitkulainen harjaspää ulottuu helposti suun takimmaiseenkin osaan. Kokeile 60 päivän ajan!
  ”Uusi Philips Sonicare FlexCare Platinum ei ole mikään kuurausharja. Se on hammasharjojen Bugatti Veyron”, Paul Davies kirjoittaa brittiläisessä Telegraph-lehdessä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sonicare FlexCare Platinum Ladattava sähköhammasharja

3 harjaustilaa, 3 tehoa, 2 harjaspäätä, Paineanturi HX9112/02 Etsi samanlaisia tuotteita

Useita teknisiä hienouksia räätälöityyn puhdistukseen

”Hammasharjojen Bugatti Veyron” Telegraph-lehden mukaan!

 • Pitkä akunkesto ja matkakotelo

  Pitkä akunkesto ja matkakotelo

  Ensiluokkaisessa matkakotelossa säilytät hammasharjaa hygieenisesti, ja pienikokoinen matkalaturi huolehtii virransaannista matkoilla. Yksi täysi lataus riittää normaalissa käytössä kahdeksi viikoksi, joten et joudu tinkimään raikkaasta tunteesta matkoillakaan.

 • Mukauta harjaustilaa ja -tehoa

  FlexCare Platinumissa voit valita omasi kolmesta harjaustilasta – Clean, White tai Gum Care – ja kolmesta tehotasosta – matala, keskitaso tai voimakas – jolloin harjauskokemus on sopiva juuri sinulle.

 • Todistettu kliinisesti kohentavan ienten terveyttä kahdessa viikossa

  Ientulehdusta, verenvuotoa ja tulehduksia vähentävässä ienhoito-harjaustilassa FlexCare Platinumin on kliinisesti todistettu parantavan ienten hyvinvointia jo kahdessa viikossa.

 • Uusi InterCare-harjaspää tarjoaa edistynyttä hammasvälien puhdistusta

  Ienrajasta huolehtivan uuden InterCare-harjaspään erityisen pitkät harjakset yltävät syvälle hampaiden väliin. Edistyneen puhdistustekniikan ansiosta se poistaa plakin ja kiillottaa hampaat, ja sen sinisestä valkoiseksi haalistuvat harjaspäät muistuttavat harjaspään vaihtamisesta.

 • Sonic-tekniikka suun hyvinvoinnin parantamiseen

  Toisin kuin perinteisessä sähköhammasharjassa Philips Sonicaressa on patentoitu Sonic-tekniikka. Sonicaren ainutlaatuinen dynaaminen puhdistustoiminto ohjaa nesteen hammasväleihin poistaen plakkia hellävaraisesti hampaiden välistä ja ienrajasta.

 • Poistaa jopa seitsemän kertaa enemmän plakkia hampaiden välistä

  FlexCare Platinum yltää syvälle hammasväleihin poistaen plakkia erityisen tehokkaasti. Sen on kliinisesti todistettu poistavan 7 kertaa manuaalista hammasharjaa enemmän plakkia hammasväleistä.

 • Ilmoittaa liian kovasta harjaamisesta

  FlexCare Platinumissa on ainutlaatuinen intuitiivinen paineanturi liian kovan harjaamisen ehkäisyyn. Runko ilmoittaa värisemällä, jos käytät liikaa voimaa.

 • Ajastimet kannustavat perusteelliseen harjaamiseen

  FLexCare Platinumissa on kaksi ajastinta, jotka kannustavat perusteelliseen harjaamiseen. Quadpacer-intervalliajastin kertoo, milloin on aika siirtyä seuraavaan suuneljännekseen, ja Smartimer auttaa harjaamaan hammaslääkärien suositteleman kahden minuutin ajan.

 • Kätevä kuljetuslaukku ja laturi

  FlexCare Platinum on helposti pakattavine kuljetuslaukkuineen ja kompakteine matkalatureineen helppo ottaa mukaan minne tahansa.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Verrattuna tavallisen hammasharjan käyttöön yksistään
 • *perustuu kahteen päivittäiseen kahden minuutin harjauskertaan puhdistustilassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita