Philips tuo 3D-elämyksen televisioihin

maaliskuu 4, 2010

Philipsin televisioiden mahtava kuvanlaatu, ääni ja kokonaisvaltaisen kokemuksen luova Ambilight-tekniikka ovat tehneet Philipsistä uranuurtajan elokuvien katselussa kotona. Philips lisää nyt uuden ulottuvuuden elokuvien kotikatseluun: 3D-kuvan. Philips julkistaa sarjan Full HD 3D -televisioita, joista yksi on maailman ensimmäinen 3D-laajakuvatelevisio.

Philipsin Full HD 3D Ready -televisiot
Philipsin täydentää televisiotarjontaansa, joka perustuu vuosi toisensa jälkeen palkittuun kuvanlaatuun ja ainutlaatuiseen Ambilight-tekniikkaan. Valikoiman huippumallit muuttuvat tänä kesänä Full HD 3D Ready -televisioiksi.  Maailman ensimmäinen elokuvien kuvasuhteella varustettu Full HD 3D Cinema 21:9 -televisio julkaistaan myöhemmin kesällä.

 

Tämän vuoden 9000 ja 8000 LED -sarjan televisiot tulevat olemaan myös Full HD 3D -valmiita. Ne on varustettu Active 3D -teknologialla, jolloin televisio tuottaa täysin kokonaisvaltaisen 3D-elokuvaelämyksen. Lisää tietoa Full HD 3D Cinema 21:9 -televisiosta julkaistaan kesällä 2010.

 

Active 3D -teknologia
Active 3D -teknologia käyttää langatonta lähetintä, joka kommunikoi television ja Active 3D -lasien kanssa. Lähetin synkronoi Active 3D -lasit kuvaruudun kanssa. Tekniikka heijastaa kuvia vuoroin vasemmalle, vuoroin oikealle silmälle luoden syvyysvaikutelman ja mukaansatempaavan 3D-elämyksen.

 

3D-päivityspaketti
3D-päivityspaketti on saatavilla erillisenä tuotteena. Paketti sisältää kahdet Active 3D -lasit sekä langattoman lähettimen. Laseja on mahdollista ostaa myös yksittäin, joten koko perhe voi yhdessä kokea 3D-elämyksen.

 

3D-päivityspaketti on saatavilla Cinema 21:9 -televisioon, 32”, 40” ja 46” 9000-sarjan 3D- televisioihin ja 37”, 40”, 46” sekä 52” 8000-sarjan 3D-televisioihin, jotka julkaistaan vuoden 2010 aikana.

 

Kuluttajat ja 3D TV
Kiinnostus 3D-kokemuksia kohtaan tulee kasvamaan lähivuosina. Ensimmäiset merkit kuluttajien valmiudesta on nähty 3D-elokuvien lippukassamyynnissä ja tv-lähetysten kokeiluissa. Philipsin televisiot ovat valmiita tarjoamaan täydellisen 3D-elämyksen kuluttajille jo sen kehityksen alkuvaiheissa.

 

Philips tarjoaa erillisenä FULL HD Ready -television 3D-päivityspaketteja. Näin kuluttajilla on mahdollisuus valita, haluavatko he investoida 3D-kuvaan.


Tyylikäs muotoilu

        Philips 9000-sarjassa on saatavilla 32, 40 ja 46 tuuman näyttökoot. 9000-sarjan televisiot ovat muotoilultaan tyylikkäät: Tummat puhallettua alumiinia olevat kehykset ja alusta sekä tyyliin yhteensopiva kaukosäädin kromiyksityiskohdilla edustavat laatua sekä muotoilussa että toiminnoissa.

 

Tuoteominaisuudet

 • Ambilight Spectra 3 takaa vaikuttavan katseluelämyksen
 • Full HD TV ja Perfect Pixel HD Engine takaavat parhaan kuvanlaadun
 • LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus
 • Dynaaminen kontrasti: 10.000.000:1
 • 400Hz Clear LCD, 0.5ms:n suoriutuminen: liikkeen huipputarkka toisto
 • Perfect Natural Motion taka luonnollisen kuvan Full HD -elokuvissa
 • NetTV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi
 • 30W RMS ja Incredible Surroundin luovat kokonaisvaltaisen elämyksen
 • Kuule jokainen sana Clear Soundin avulla
 • Full HD 3D Ready tarjoaa 1080p huippuresoluution
 • DLNA PC- verkkolinkki PC ja Home network -sisältöjen selailuun
 • Wi-Fi MediaConnect toistaa PC:si mediatiedostot televisioissasi

 

Philips 8000 LED -sarja: 40PFL8605H 40" LCD TV Ambilight Spectra 2 ja Pixel Precise HD

 

Laajenna katseluelämystäsi

 • Ambilight Spectra 2 tehostaa katselukokemusta
 • Full HD 3D Ready todella kokonaisvaltaiseen elämykseen

Näe yksityiskohdat tarkasti nopeassakin toiminnassa

 • Full HD TV ja Pixel Precise HD näyttävät yksityiskohdat nopeassakin toiminnassa
 • Laadukas LED-kuva matalalla virrankulutuksella
 • 200Hz LCD, 1ms takaa liikkeen tarkan toiston
 • HD Natural Motion takaa luonnollisen kuvan Full HD -elokuvissa

 

Vaikuttava ääni

 • Sulaudu elämykseen apuna 2x10W RMS ja Incredible Surround

 

Liitä television tietokoneeseen

 • NetTV ja Wi-Fi tuovat suositut verkkopalvelut televisioosi
 • DLNA PC –verkkolinkin avulla valitset  PC- tai Home network -sisällöt

 

Full HD 3D Ready

 • 8000-sarjan Full HD 3D Ready -televisio takaa täyden1080p huippuresoluution
 • Erikseen saatavilla oleva 3D-päivityspaketti sisältää kahdet lasit ja IR-vastaanottimen

 

Kestävä kehitys

 • LED-tekniikka tekee televisiosta 50 % ympäristöystävällisemmän kuin tavallinen LCD-televisio on

 

Kestävän kehityksen muotoilua
Philipsin televisioiden viimeisin sukupolvi on suunniteltu minimoimaan niiden vaikutukset ympäristöön. Suorituskykyä ja tuotantoprosessia on tehostettu. 

 

Philipsille johtava asema kestävässä kehityksessä tarkoittaa jatkuvia parannuksia elintärkeillä osa-alueilla: energian kulutuksen vähentäminen, kierrätysmateriaalin käyttö tuotannossa ja pakkauksissa, vaarallisten aineiden käytön vähentäminen ja kierrätettävyyden parantaminen.
 
Tutkimuksen osoittavat, että energiankulutukseen liittyvät seikat ovat viiden tärkeimmän asian joukossa televisiota valittaessa. Philips on ottanut askeleita vähentääkseen kulutusta television ollessa päällä, mutta myös sen ollessa suljettuna. OFF-asennossa television sähkönkulutus on 0 Wattia. Esimerkiksi Philipsin 32-tuuman televisio kuluttaa päällä ollessaan alle 70 Wattia, kun vuonna 2009 vastaava luku oli 90 Wattia ja vuonna 2004 155 Wattia. Standby-asennossa kulutus on tänä päivänä alle 0,15 Wattia.

 

Televisioiden uskotaan saavan EU:n energiansäästömerkintöjä vuonna 2010. Yli 80 prosenttia Philipsin televisioista odotetaan saavuttavan A-luokan vuoteen 2014 mennessä.

 

Philips on sitoutunut vähentämään televisioidensa energiankulutusta. Näytöllä näkyvä ohjekirja korvaa perinteisen paperille painetun ohjekirjan. Tämä säästää vuosittain noin 25 000 puuta. Kierrätysmateriaaleihin pakkaaminen säästää noin 12 500 puuta.


Noin 15 miljoonaa kiloa paperia eli noin 37 500 puuta säästyy, kun myyntiaineisto ja ohjekirjat vaihdetaan elektroniseen muotoon.


Philipsin suunnitelmissa on poistaa vaiheittain vuoteen 2011 mennessä käytöstä vaaralliset aineet kuten PVC ja ei-reaktiivinen bromium. Philipsin televisioissa on nyt myös aiempaa pienemmät etupaneelit, mikä vähentää muovin käyttöä 30 prosenttia.


Arviolta 750 000 kg vähentäminen muovin määrässä tarkoittaa 750 000 litran säästöä raaka- öljyn käytössä


Philipsin 32-tuuman televisio painaa nyt 10 kiloa vähemmän kuin kymmenen vuotta sitten, jolloin vastaava luku oli 17 kiloa. Painon väheneminen tekee mahdolliseksi tehokkaan jakelun.

 

Lisätietoja

Max Hellström, Nordic PR Manager, Philips Consumer Lifestyle, Max.hellstrom@philips.com, +46 708 32 21 05 

 

Kuvia, tuotetietoja ja kokeilupyynnöt:
Aino Ruikka
, viestintätoimisto AC-Sanafor Oy, aino.ruikka@acsanafor.fi, 040 706 8021

 

Philips
Royal Philips Electronics (Alankomaat) (NYSE: PHG, AEX: PHI) on kansainvälinen terveydenhuolto- ja hyvinvointiratkaisujen tarjoaja, joka keskittyy parantamaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajankohtaisten innovaatioiden avulla. Maailman johtavana terveydenhuolto-, valaistus- ja lifestyle-ratkaisujen tarjoajana Philips yhdistää tuotteissaan teknologian ja muotoilun asiakaslähtöisesti sekä toimii tavaramerkkilupauksensa ”sense and simplicity” mukaisesti. Pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja Philipsillä on 116 000 työntekijää yhteensä yli 60 maassa. Vuonna 2009 yritys saavutti 23 miljardin euron myynnin ja se on markkinajohtaja niin lääketieteellisen sydän, akuutti- ja kotihoitolaitteiston kuin energiatehokkaiden valaistusratkaisujen ja lifestyle- ja hyvinvointituotteidenkin alalla. Tämän lisäksi Philips on vahvassa johtavassa asemassa taulutelevisioiden, miesten parranajotuotteiden, kannettavien ääni- ja videotuotteiden sekä hammashoitotuotteiden tarjoajana. Uutisia Philipsiltä löydät osoitteesta
 www.philips.com/newscenter