Uusi kaiutintelakka Philips Fidelio Primo takaa aidon äänielämyksen

kesäkuu 9, 2010

Parhaista komponenteista valmistettu, puukoteloitu Philips Fidelio -kaiutintelakka sopii musiikkia rakastavalle ja muotoilua arvostavalle käyttäjälle. Laite toistaa äänen iPhonesta tai iPodista ensiluokkaisella äänenlaadulla. App Storesta ilmaiseksi ladattavalla ainutlaatuisella Fidelio-sovelluksella voit hienosäätää äänen toiveidesi mukaiseksi.

– Philipsin tavoitteena on vangita ääni puhtaimmassa muodossaan. Tämä tavoite on perustana myös uudelle kaiutintelakkavalikoimallemme. Philips tarjoaa aidon ja luonnollisen äänielämyksen riippumatta siitä, katsotko elokuvaa tai kuunteletko musiikkia mp3-soittimella, toteaa Max Hellström, Philips Consumer Lifestylen Nordic PR Manager.

Autenttisen äänentoiston iPodista ja iPhonesta takaavia Philips Fidelio -kaiutintelakoita on saatavana kompaktista makuuhuoneversiosta aina tehokkaaseen Fidelio Primo
-malliin. Muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota pelkistettyyn ja helppokäyttöiseen lopputulokseen. Järjestelmässä on minimaalisen vähän ohjaimia ja painikkeita – useimmissa malleissa vain äänenvoimakkuuden säätö. Kaikki muut toiminnot on integroitu käyttäjälle ennestään tuttuun iPhonen tai iPodin liitäntään tai siirretty yksinkertaiseen kaukosäätimeen.

 

 

Philips Fidelio Primo -kaiutintelakkajärjestelmä (DS9000)

Ensiluokkainen äänenlaatu

 • Kaksitie-äänijärjestelmä laajakaistaelementillä basso-/keskiäänialuetta varten ja yksi diskantti kanavaa kohden.
 • Bass Reflex -bassokotelo eristetyillä äänikammioilla jokaiselle kanavalle luo erittäin selkeän äänen, jossa yksityiskohdat erottuvat.
 • Suora digitaalikytkentä iPhonen/iPodin ja Fidelion välillä varmistaa äänenlaadun.
 • Passiivinen jakosuodatin, jonka ansiosta kaikki sävelet kuuluvat kirkkaasti. Musiikki soi puhtaasti ja luonnollisesti koko ääniskaalan laajuudelta.
 • Kotelon volyymi on sovitettu niin, että kaiuttimen basso kuuluu voimakkaasti ja täyteläisenä.
 • Kokonaisantoteho 100 W RMS.
 • 3.3 mm audio in -liitäntä

Intuitiiviset ohjaustoiminnot

 • Anturi aktivoi taustavalaistun äänenvoimakkuuden säädön vain kun sitä tarvitaan.
 • Intuitiivinen kaukosäädin alumiinipinnoitteella.
 • Uniikilla toiminnolla laite ottaa yhteyden App Storeen, josta voit halutessasi ladata ilmaisen Fidelio-sovelluksen.

  Fidelio-sarjaan kuuluvat myös mallit DS1100, DS3000, DS7550 ja DS8500

   

Philips Fidelio DS9000 -kaiutintelakan suositushinta on 599 euroa. Lisätietoa tuotteesta voi lukea Philipsin kotisivuilta ja valokuvia voi ladata Philipsin kuvapankista.

 


Lisätietoja

Max Hellström, Nordic PR Manager, Philips Consumer Lifestyle, Max.hellstrom@philips.com,
+46 708 32 21 05

Kuvia, tuotetietoja ja kokeilupyynnöt:
Aino Ruikka
, viestintätoimisto AC-Sanafor Oy, aino.ruikka@acsanafor.fi, 040 706 8021

Philips
Royal Philips Electronics (Alankomaat) (NYSE: PHG, AEX: PHI) on kansainvälinen terveydenhuolto- ja hyvinvointiratkaisujen tarjoaja, joka keskittyy parantamaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajankohtaisten innovaatioiden avulla. Maailman johtavana terveydenhuolto-, valaistus- ja lifestyle-ratkaisujen tarjoajana Philips yhdistää tuotteissaan teknologian ja muotoilun asiakaslähtöisesti sekä toimii tavaramerkkilupauksensa ”sense and simplicity” mukaisesti. Pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja Philipsillä on 116 000 työntekijää yhteensä yli 60 maassa. Vuonna 2009 yritys saavutti 23 miljardin euron myynnin ja se on markkinajohtaja niin lääketieteellisen sydän, akuutti- ja kotihoitolaitteiston kuin energiatehokkaiden valaistusratkaisujen ja lifestyle- ja hyvinvointituotteidenkin alalla. Tämän lisäksi Philips on vahvassa johtavassa asemassa taulutelevisioiden, miesten parranajotuotteiden, kannettavien ääni- ja videotuotteiden sekä hammashoitotuotteiden tarjoajana. Uutisia Philipsiltä löydät osoitteesta
 www.philips.com/newscenter