Philipsin uusi kannettava Blu-ray-soitin tarjoaa huippukuvanlaadun mukaan matkoille tai kodin kakkostelevisioon

maaliskuu 30, 2011

Philips on kannettavien DVD-soitinten markkinajohtaja ja on nyt myös kehittänyt kannettavan Blu-ray-soittimen. Philipsin uusi kannettava Blu-ray-soitin on mainio takapenkin matkakaveri sekä isoille että pienille edessä olevilla kesälomareissuilla. Lisäksi sen voi kytkeä perinteisen Blu-ray-soittimen tapaan televisioon kotona ja katsella Full HD -täysteräväpiirtoelokuvia.

 

Blu-ray-formaatin kasvaessa nopeasti markkinoilla monen kuluttajan kotiin alkaa kertyä kasvava kokoelma Blu-ray-elokuvia. Philips on kehittänyt soittimen, jota voi käyttää sekä matkoilla että kotona, kytkettynä esimerkiksi toisessa huoneessa olevaan televisioon.

 

Tyylikkäästi muotoiltu Philipsin kannettava Blu-ray-soitin tarjoaa laadukkaan elokuvakokemuksen monellakin tavalla. Korkearesoluutioinen LCD-näyttö mahdollistaa ylivoimaisen kuvanlaadun ja äänenlaatu on erinomainen, käytitpä kuulokkeita tai et. Kotiin tullessa soittimen voi kytkeä televisioon HDMI-liittimen avulla ja nauttia täydestä HD-laadusta (1080p).

 

Soittimen sisäänrakennetun ja ladattavan akun ansiosta elokuvia voi katsella jopa kolme tuntia. Näyttö on 9 tuuman 16:9 widescreen-koon LCD-näyttö, joka tarjoaa elokuvaelämyksen ilman, että soitin olisi kooltaan kömpelö mukana kannettavaksi. Blu-ray-levyjen toiston lisäksi laitteeseen voi helposti kytkeä USB-muistitikun elokuvan katselua tai musiikin kuuntelua varten. Tuottepaketiin sisältyy kätevä kantolaukku sekä adapteri, jolla voi ladata akun autossa.

 

 

 

Philipsin kannettavan Blu-ray-soittimen PB9001 suositushinta on 350 euroa, ja lisätietoja löytyy täältä.

 

Lisätietoja Philipsin audio- ja videouutuuksista voi lukea osoitteessa: Pulse.philips.com

 


Lisätietoja:

Max Hellström, Nordic PR Manager, Philips Consumer Lifestyle, max.hellstrom@philips.com, +46 708 32 21 05

 

Kuvia, tuotetietoja ja kokeilupyynnöt:

Aino Ruikka, viestintätoimisto AC-Sanafor, aino.ruikka@acsanafor.fi, +358 40 706 8021

About Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) is a diversified health and well-being company, focused on improving people’s lives through timely innovations. As a world leader in healthcare, lifestyle and lighting, Philips integrates technologies and design into people-centric solutions, based on fundamental customer insights and the brand promise of “sense and simplicity”. Headquartered in the Netherlands, Philips employs 119,000 employees in more than 60 countries worldwide. With sales of EUR 25.4 billion in 2010, the company is a market leader in cardiac care, acute care and home healthcare, energy efficient lighting solutions and new lighting applications, as well as lifestyle products for personal well-being and pleasure with strong leadership positions in flat TV, male shaving and grooming, portable entertainment and oral healthcare. News from Philips is located at www.philips.com/newscenter..