Philips lanseeraa maailman ensimmäisen tablettitietokoneeseen yhdistettävän SoundBar-kotiteatterikaiuttimen

syyskuu 1, 2011

Philips lanseeraa tänään alkavilla IFA-messuilla maailman ensimmäisen Soundbar-kaiuttimen, joka toistaa saumattomasti elokuvia suoraan tablettitietokoneelta televisioruudulle.

 

Philips Soundbar -kaiutin (CSS5123) vastaa modernin elämäntyyliin vaatimuksiin pelkällä sormen näpäytyksellä. Kaiutin sopii täydellisesti kuluttajille, jotka ovat tallentaneet elokuvia kovalevylle, tietokoneelle, tablettitietokoneelle tai älypuhelimelle – kaiuttimen avulla elokuvateatterielämys voidaan tuoda suoraan kotisohvalle. Samalla lanseerataan pienempi Soundbar-kaiutin (CSS2113).

 

Philips Soundbar -kotiteatterikaiutin suoratoisto-toiminnolla

Uusi helppokäyttöinen Soundbar-kotiteatterikaiutin on varustettu suoratoisto-toiminnolla. Kaiuttimen avulla kaikki tietokoneelle, Android tablettitietokoneelle tai -älypuhelimelle tallennetut sisällöt voidaan siirtää miltä tahansa DLNA-ominaisuudella sekä SimplyShare- ja sisäänrakennetulla Wi-Fi-toiminnolla varustetulta laitteelta television suurelle näytölle. Kaiuttimessa on lisäksi integroitu mediasoitin, johon voidaan liittää ulkoinen kovalevy tai muistitikku.

 

Kaiuttimen virtuaalinen surround-äänitekniikka takaa realistisen elokuvaelämyksen, joka heittää katsojan keskelle elokuvan tapahtumia. Ohuen muotoilun ansiosta kaiuttimen voi asettaa suoraan television eteen peittämättä televisioruutua. Paremman äänen saa kääntämällä kaiuttimen ylöspäin, jolloin langaton subwoofer-kaiutin samalla tehostaa bassoääniä.

 

Ultrakompakti Philips Soundbar -kotiteatterikaiutin

Ultrakompakti Soundbar-kaiutin on leveydeltään vain 76 cm, joten se sopii täydellisesti television eteen. Laite voidaan liittää televisioon helposti yhdellä kaapelilla. Uusimmat FullSound- ja DoubleBass-tekniikat tuottavat upean äänen ja virtuaalinen surround-tekniikka tarjoaa uskomattoman kokonaisvaltaisen äänielämyksen kaiuttimen pienestä koosta huolimatta. Musiikin ja elokuvien vaihtaminen onnistuu kätevästi Music iLinkin avulla.

 

Molemmat Soundbar-kaiuttimet ovat yhteensopivia televisioiden, BD/DVD-soittimien, pelikonsoleiden ja MP3-soittimien kanssa, mikä takaa loistavaan äänenlaadun riippumatta siitä, katseletko elokuvia, kuunteletko musiikkia vai pelaatko pelejä.

 

Tuotteiden suositushinnat: CSS5123 449 euroa, CSS2113 149 euroa.

 

Lisätietoja Philipsin kotiteatterijärjestelmistä ja soundbar-kaiuttimista osoitteessa www.philips.com/sound

 

Android on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki

Lisätietoja

Max Hellström, Nordic PR Manager, Philips Consumer Lifestyle

+46 708 32 21 05 

max.hellstrom@philips.com

.

Kuvia, tuotetietoja ja kokeilupyynnöt

Aino Ruikka, viestintätoimisto AC-Sanafor

+358 40 706 8021

aino.ruikka@acsanafor.fi

.

Philips

Royal Philips Electronics (Alankomaat) (NYSE: PHG, AEX: PHI) on kansainvälinen terveydenhuolto- ja hyvinvointiratkaisujen tarjoaja, joka keskittyy parantamaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajankohtaisten innovaatioiden avulla. Maailman johtavana terveydenhuolto-, valaistus- ja lifestyle-ratkaisujen tarjoajana Philips yhdistää tuotteissaan teknologian ja muotoilun asiakaslähtöisesti sekä toimii tavaramerkkilupauksensa ”sense and simplicity” mukaisesti. Pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja Philipsillä on yli 120 000 työntekijää yhteensä yli 100 maassa. Vuonna 2010 yritys saavutti 22,3 miljardin euron liikevaihdon ja se on markkinajohtaja niin lääketieteellisen sydän, akuutti- ja kotihoitolaitteiston kuin energiatehokkaiden valaistusratkaisujen ja lifestyle- ja hyvinvointituotteidenkin alalla. Tämän lisäksi Philips on vahvassa johtavassa asemassa taulutelevisioiden, miesten parranajo- ja karvanpoistotuotteiden, kannettavien ääni- ja videotuotteiden sekä hammashoitotuotteiden tarjoajana. Uutisia Philipsiltä: www.philips.com/newscenter

 

 

.