Philips Avance -mehulinko antaa enemmän mehua

syyskuu 2, 2011

Lasi vastapuristettua mehua on arjen ylellisyyttä, mutta mehulingon aiheuttama jälkityö harmittaa. Philipsin uusi Avance-mehulinko on suunniteltu myös puhdistuksen vaivattomuutta ajatellen. Siinä on pelkistetty muotoilu ja tarkoin mietityt toiminnot. Tuote on osa Philips Avance -sarjaa, joka on uusi keittiötuotteiden premium-sarja todellisille hyvän ruoan ystäville.

 

Philips Avance-mehulinko HR1871 on tehty niin, ettei yhden mehulasillisen valmistaminen vaadi kovin suurta vaivannäköä jälkien korjaamisessa. Avance -mehulingon puhdistusta vaativat osat on näppärä irrottaa pantavaksi suoraan tiskikoneeseen. Laitteen siivilä on tehty rakenteeltaan sellaiseksi, etteivät raaka-aineiden kuidut jää siihen kovin helposti kiinni. Erona muihin vastaaviin tuotteisiinhedelmälihan kerääjä on sijoitettu lingon pohjalle, josta massa on helppo poimia pois.

 

 

 

Tuorepuristetut hedelmä- ja vihannesmehut ovat oivallinen vitamiinipommi. Avant-mehulinko tekee mehua riittävästi myös koko perheelle. Se puristaa 10 prosenttia enemmän mehua kuin Philipsin aiemmat mallit  ja pystyy tekemään peräti 2,5 litraa mehua kerralla.

Poikkeuksellisen suuren syöttöaukon ansiosta säästyy aikaa, kun mehulinkoon voi laittaa hedelmiä ja vihanneksia myös kokonaisina.

 

Raaka-aineet voi valita vapaasti; Mehulingossa on vahva moottori, jossa on kaksi eri nopeutta koville ja pehmeille tuotteille. Avance–mehulingossa on myös tippalukollinen valutusputki, jolloin mehu siirtyynäppärästi laseihin ilman sotkua tiskipöydällä.

 

Philips Avance-mehulingon mukana tulee reseptivihko, jossa on erilaisia ohjeita hedelmä- ja vihannesjuomille. Tuotteen suositushinta on 199 euroa.

 

Philips Avance-sauvasekoitin –monitoimilaite, johon on helppo tarttua.
Philips Avance-sauvasekoitin on ergonomisesti muotoiltu. Se on erinomainen esimerkki siitä, miten keittiöön voidaan löytää aiempaa yksinkertaisempia ratkaisuja. Avancesauvasekoittimen nopeutta on mukava hallita vain peukalon avulla.

 

Sauvasekoittimeen liittyy runsaasti erilaisia lisäosia, jotka on kehitelty vastaaman todellisten ruoanystävien tarpeisiin. Niihin kuuluu muun muassa näppärä säiliö soseille ja keitoille sekä maidonvaahdotin, jonka avulla on helppo tehdä latte-kahvia. Peräti 20 eri nopeusvaihtoehdon, kaksoisteränja vahvan moottorin ansiosta sauvasekoitin on todella monikäyttöinen. Se selviytyy kovistakin raaka-aineista murskaten jopa jäät juhladrinkkeihin. 

 

 

 

Malleja on kaksi: HR1653, suositushinta 130 euroa, ja HR1651, suositushinta 100 euroa.


1VerrattunaPhilipsinedelliseenhuippumalliinHR1861:een.

Lisätietoa

Max Hellström, PR-manager Philips Consumer Lifestyle
Puhelin: +46 708 32 21 05
max.hellstrom@philips.com

.

Tuotetietoa, kuvat ja kokeilupyynnöt

Heidi von Bell, viestintätoimisto AC-Sanafor
Puhelin:050 549 9137 
heidi.vonbell@acsanafor.fi

.

Philips

Royal Philips Electronics (Alankomaat) (NYSE: PHG, AEX: PHI) on kansainvälinen terveydenhuolto- ja hyvinvointiratkaisujen tarjoaja, joka keskittyy parantamaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajankohtaisten innovaatioiden avulla. Maailman johtavana terveydenhuolto-, valaistus- ja lifestyle-ratkaisujen tarjoajana Philips yhdistää tuotteissaan teknologian ja muotoilun asiakaslähtöisesti sekä toimii tavaramerkkilupauksensa ”sense and simplicity” mukaisesti. Pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja Philipsillä on yli 120 000 työntekijää yhteensä yli 100 maassa. Vuonna 2010 yritys saavutti 22,3 miljardin euron liikevaihdon ja se on markkinajohtaja niin lääketieteellisen sydän, akuutti- ja kotihoitolaitteiston kuin energiatehokkaiden valaistusratkaisujen ja lifestyle- ja hyvinvointituotteidenkin alalla. Tämän lisäksi Philips on vahvassa johtavassa asemassa taulutelevisioiden, miesten parranajo- ja karvanpoistotuotteiden, kannettavien ääni- ja videotuotteiden sekä hammas-hoitotuotteiden tarjoajana. Uutisia Philipsiltä: www.philips.com/newscenter.