Energiaa säästävän MyBathroom-valaistuskonseptin avulla kylpyhuone herää henkiin

syyskuu 15, 2011

Kylpyhuoneessa suoritetaan päivittäisiä rutiineja, ja se on monille yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Philipsin uusi viimeisimmän leditekniikan ja energiansäästövalaisimien ympärille kehitetty MyBathroom-valaistuskonsepti tekee kylpyhuoneesta tyylikkään ja ekologisen.

 

Philipsin uuden aikakauden valaistuskonseptien avulla kokonainen huone voidaan valaista mielialan ja tilanteen mukaan. Kosteiden tilojen tarpeisiin kehitetyn MyBathroom-konseptin valaisimilla valo pystytään kohdistamaan paikkoihin, jossa sitä tarvitaan eniten.

 

Philips MyBathroom-valaistuskonseptiin kuuluu laadukkaita eri tilanteisiin sopivia valaistusratkaisuja; peiliin integroitu valaisin helpottaa päivittäisiä kauneusrituaaleja, kattovalaisin tuo valoa koko kylpyhuoneeseen ja erityisesti suihkuun suunniteltu valaisin varmistaa turvallisen suihkunautinnon.

 

MyBathroom -valaisimissa design yhdistyy ekologiseen leditekniikkaan. Kaikki tuotteet on helppo asentaa ja ne on valmistettu tyylikkäistä ja laadukkaista materiaaleista kuten alumiinista.

 

Huomaamattomasti integroidut kytkimet varmistavat, että kylpyhuoneen sisustuksen linjat pysyvät tyylikkäinä ja käytännöllisinä.

 

MyBathroom-valaistuskonsepti lyhyesti

  • Ulkomuodoltaan yhdenmukainen tuoteryhmä
  • Valaisimien valon kirkkautta voidaan säätää himmentimellä, mikä parantaa kylpyhuoneen tunnelmaa
  • Tehokas valontuotto kaikissa valaisimissa
  • Tuotteet ovat turvallisia ja ne on suunniteltu erityisesti kosteisiin tiloihin
  • Valaisimet on valmistettu painevaletusta alumiinista ja huippulaadukkaasta polykarbonaatista
  • Tuotteissa on tyylikkäät valkoisen ja kromin sävyt
  • Valaisimissa on huomaamattomasti integroidut kytkimet
  • Energiatehokas ratkaisu

Lisätietoja:

Maarit Brinkas

Trade Marketeer, Philips Consumer Lighting

040 689 3051

maarit.brinkas@philips.com

 

Emilia Gustafsson

Viestintätoimisto AC-Sanafor

050 336 4815

philips@acsanafor.fi

.

Philips

Royal Philips Electronics (Alankomaat) (NYSE: PHG, AEX: PHI) on kansainvälinen terveydenhuolto- ja hyvinvointiratkaisujen tarjoaja, joka keskittyy parantamaan ihmisten jokapäiväistä hyvinvointia ajankohtaisten innovaatioiden avulla. Maailman johtavana terveydenhuolto-, valaistus- ja lifestyle-ratkaisujen tarjoajana Philips yhdistää tuotteissaan teknologian ja muotoilun asiakaslähtöisesti sekä toimii tavaramerkkilupauksensa ”sense and simplicity” mukaisesti. Pääkonttori sijaitsee Alankomaissa, ja Philipsillä on yli 120 000 työntekijää yhteensä yli 100 maassa. Vuonna 2010 yritys saavutti 22,3 miljardin euron liikevaihdon ja se on markkinajohtaja niin lääketieteellisen sydän, akuutti- ja kotihoitolaitteiston kuin energiatehokkaiden valaistusratkaisujen ja lifestyle- ja hyvinvointituotteidenkin alalla. Tämän lisäksi Philips on vahvassa johtavassa asemassa taulutelevisioiden, miesten parranajo- ja karvanpoistotuotteiden, kannettavien ääni- ja videotuotteiden sekä hammashoitotuotteiden tarjoajana. Uutisia Philipsiltä: www.philips.com/newscenter

.