Torkutuksen pahin painajainen: Philipsin uusi Wake-up Light

lokakuu 17, 2013

Syysiltojen pimetessä Philips tuo markkinoille uusimman mallin suositusta Wake-up Light -herätysvalosta. Uusi Wake-up Light on aiempia versioita kompaktimpi ja suoraviivaisempi ase taistelussa torkutusta vastaan.

 

  

– Aamuisin sängystä nouseminen on toisinaan vaikeaa kelle tahansa. Siksi monet painavatkin usein torkkua, vaikka sen on osoitettu olevan yhteydessä mahdollisiin terveyshaittoihin, kertoo Wake-up Lightin markkinointipäällikkö Carina Franzén.

 

– Kaikki myös tietävät, että valoon on miellyttävämpi ja luonnollisempi herätä kuin ääneen. Siksi tuomme markkinoille uuden lisäyksen Wake-up Light -tuoteperheeseen.

 

Kuin oma auringonnousu

Kuten aiemmissakin herätysvaloissa, Philips ammensi innoituksensa Wake-up Lightin uuteen malliin luonnon päivittäisestä ihmeestä: auringonnoususta. Herätysvalon lamppu syttyy ja kirkastuu vähitellen puolen tunnin ajan, jäljitellen auringonnousua. Käyttäjä voi itse säädellä valon maksimikirkkautta sen mukaan, kuinka paljon herättelyä kaipaa tai kuinka valoherkkä on.

  

 

– Wake-up Light on yksi kautta aikain suosituimpia tuotteitamme: yhdeksän kymmenestä käyttäjästä on kokenut sen helpottavan heräämistä. Ja ei ihme, onhan sarastukseen aina mukava herätä. Wake-up Light tekee aikaisen aamun helpommaksi ja onkin ehdottomasti torkutuksen pahin painajainen, sanoo Carina Franzén.

 

 

Tietoja tuotteesta

  • Philips tuo markkinoille kaksi Wake-up Light -mallia: HF3500/01 ja HF3505/01.
  • Uudet mallit ovat rakenteeltaan pienempiä ja yksinkertaisempia kuin valikoiman aiemmat lamput, joten ne tulevat saataville kilpailukykyiseen hintaan. Suositushinnat ovat HF3500/01-mallille 69 € ja HF3505/01-mallille 89 €.
  • Wake-up Light -lampun valo kirkastuu vähitellen 30 minuutin ajan. Jos herätys on asetettu esimerkiksi klo 07:00, käynnistyy Wake-up Light klo 06:30. Puolen tunnin kuluttua valo on käyttäjän määrittelemässä maksimikirkkaudessaan.
  • Halutessaan käyttäjä voi asettaa laitteen soittamaan linnunlaulua 30 minuutin valaisun jälkeen, mikäli haluaa olla täysin varma herätyksestään.
  • Wake-up Light käyttää LED-lamppuja, jotka kestävät pidempään ja kuluttavat vähemmän sähköä.
  • Philips Wake-up Light on markkinoiden ainoa herätysvalo, jonka teho on kliinisesti todistettu.

 

Lisää tietoa Philipsin herätysvaloista löydät osoitteista www.philips.fi sekä https://www.facebook.com/Philips.WakeUpLight

Philips Wake-up Light

Lisätietoja:

Max Hellström

Lehdistövastaava, Philips Consumer Lifestyle

max.hellstrom@philips.com

+46 708 32 21 05 

.

Kuvia, tuotetietoja ja kokeilupyynnöt:

Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva monialayritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua mielekkäiden innovaatioiden avulla terveydenhuollon, lifestyle-tuotteiden ja valaistuksen alalla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2012 Philipsin palveluksessa työskenteli noin 115 000 henkilöä ja sen myynti oli 24,8 miljardia euroa. Yhtiöllä on myyntiä ja palveluita nykyisin yli 100 maassa. Philips on johtavassa asemassa kardiologisen hoidon, akuutti- ja kotihoidon, energiaa säästävien valaistusratkaisujen ja uudenlaisten valaistussovellusten sekä parranajon, muun kauneudenhoidon ja suun terveyden alalla. Philipsin uutisia on osoitteessa www.philips.fi/uutiset.

.