Philips Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jarno Eskelinen

maaliskuu 3, 2014

Philips Oy:n toimitusjohtajaksi on 3.3.2014 alkaen nimitetty Jarno Eskelinen. Toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Eskelinen toimii myös Philips Healthcare -yksikön maajohtajana. Nimitys vahvistaa edelleen Philipsin sitoutumista terveydenhuollon markkinoihin Suomessa.

 

Eskelinen on koulutukseltaan proviisori ja hän on urallaan työskennellyt pääasiassa kansainvälisissä terveydenhuoltoalan yrityksissä, viimeksi Suomen Fresenius Kabin General Managerina ja sitä ennen lääkeyritys Abbotilla eri tehtävissä. Yksi Eskelisen tavoitteista Philipsillä on uuden kuvantamislaitteiden myyntiorganisaation rakentaminen.

 

Philipsillä on ollut Suomessa vuodesta 2000 lähtien oma terveydenhuoltotuotteiden liiketoimintayksikkö, joka keskittyy potilasvalvontalaitteiden, ultraäänilaitteiden ja kotiterveydenhuollon laitteiden markkinointiin. Lisäksi Suomessa toimii Philipsin magneettikuvauslaitteiden tuotekehitys- ja valmistusyksikkö. Huhtikuun alusta alkaen Philips yhtenäistää myyntikäytäntöjään Pohjoismaissa ja aloittaa suoran Philips-kuvantamislaitteiden myynnin myös Suomessa. Tähän saakka Philipsin kuvantamislaitteita on Suomessa myynyt Philipsin kumppani Mediq. Lifestyle-tuotteet ja valaistus mukaan lukien, Philips työllistää Suomessa yli 200 henkilöä.

 

– Philips on innovaatiovetoinen yritys, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämää merkittävien innovaatioiden avulla terveydenhuollossa, valaistuksessa ja kodinelektroniikassa. Oma taustani innovaatioiden, strategian ja brändinrakennuksen parissa tukee tätä tavoitetta. Pyrin ennestään vahvistamaan Philipsin toimintoja ja presenssiä sekä brändiämme Suomen markkinoilla, sanoo Jarno Eskelinen.

 

Philips on sitoutunut tekemään investointeja Suomen markkinoihin uudessa brändistrategiassaan, jonka keskiössä on yhtiön merkittävien innovaatioiden perintö. Philips haluaa luoda innovaatioiden avulla edullisempaa ja helpommin saatavilla olevaa terveydenhuoltoa. Yhtiön energiatehokkaat LED-valaistusratkaisut lisäävät ihmisten hyvinvointia ja edistävät kestävää kehitystä. Merkitykselliset kuluttajatuotteet ja palvelut parantavat ihmisten päivittäistä elämää, terveyttä ja hyvinvointia.

Philips Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jarno Eskelinen

Philips Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jarno Eskelinen

Lisätietoja:

Pia Lindhe, Viestintäjohtaja, Philips Nordic, pia.lindhe@philips.com, +46 70 204 22 18

.

Kuvia, tuotetietoja ja kokeilupyynnöt:

Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva monialayritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua mielekkäiden innovaatioiden avulla terveydenhuollon, lifestyle-tuotteiden ja valaistuksen alalla.

 

Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2013 Philipsin palveluksessa työskenteli noin 115 000 henkilöä ja sen myynti oli 23,3 miljardia euroa. Yhtiöllä on myyntiä ja palveluita nykyisin yli 100 maassa. Philips on johtavassa asemassa kardiologisen hoidon, akuutti- ja kotihoidon, energiaa säästävien valaistusratkaisujen ja uudenlaisten valaistussovellusten sekä parranajon, muun kauneudenhoidon ja suun terveyden alalla. Philipsin uutisia voit lukea osoitteessa www.philips.fi/uutiset.

.