Tuoreet elintarvikkeet yhä suositumpia einesten sijaan

toukokuu 8, 2015

Ruoan ja terveyden välillä on ollut aina yhteys, mutta nyt se on ajankohtaisempi kuin koskaan. Haluamme tietää, mitä suuhumme laitamme, haluamme valmistaa ruokamme alusta lähtien itse ja valita ruoanvalmistuksessa käytettävät ainekset. Haluamme syödä puhdasta ruokaa ilman eineksiä tai tarpeettomia lisäaineita!

 

Philips teki vastikään suomalaisten ruokatottumuksia kartoittaneen tutkimuksen, johon osallistui 1 000 ihmistä ikähaarukasta 18-79 vuotta. Tutkimuksessa[1] kävi ilmi, että suomalaiset suosivat ruokaostoksissa tuoreita elintarvikkeita, luomuruokaa ja lähellä tuotettua ruokaa. Joka kolmas haastatelluista piti laatua hintaa tärkeämpänä, ja 38 % valitsi mieluummin puhtaita raaka-aineita puolivalmisteiden tai valmisruoan sijaan.

 

Kuva ruoanlaitosta kotona tuoreilla raaka-aineilla voi kuitenkin tuntua ylivoimaiselta arjen kiireisten aikataulujen keskellä. On helppo ajautua kierteeseen, jossa ruokailu on epäsäännöllistä ja ruoanlaitto ei innosta. Romanttinen kuva pitkään kypsytettävistä ja marinoitavista ruoista voi tuntua ylivoimaiselta. Vaikka haluaisimme laittaa kotona ruokaa alusta asti tuoreista aineksista, aika ei yksinkertaisesti riitä tuntikausien kokkailuun.

 
Philips vastaa kuluttajien tarpeeseen ja tuo markkinoille PastaMaker-pastakoneen, jolla voi tehdä itse tuorepastaa helposti 15 minuutissa. Pasta on aito italialainen ruokalaji – ja italialaisessa keittiössä tuoreet ja laadukkaat ainekset ovat avainasemassa. Voit valita itse pastasi sisällön: täysjyvää, gluteenitonta tai durumvehnää. Siten tiedät tarkkaan, mitä ruoka sisältää. Lisäksi voit maustaa pastan yrteillä, porkkanaöljyllä tai pinaatilla oman makusi mukaan!

Philips PastaMaker -pastakoneen avulla voit valmistaa helposti pastaa itse valitsemistasi raaka-aineista. Ainekset kaadetaan koneeseen, joka hoitaa sekoittamisen ja vaivaamisen. Voit tehdä spagettia, penneä, fettuccinia, lasagnea, nuudeleita tai mykyjä. 15 minuutissa saat alusta asti itse valmistettua tuorepastaa.

 
  1. Ihmiset haluavat yhä enemmän valmistaa ruokansa itse valitsemistaan tuoreista raaka-aineista. Haluamme helpottaa kuluttajia valmistamaan inspiroivaa, tuoretta ruokaa, jonka tekeminen ei kestä ikuisuuksia! Olen erittäin ylpeä voidessamme esitellä Philips Pastamaker ‑pastakoneen. Sen avulla kotikokki voi valmistaa tuorepastaa alusta asti viettämättä tuntikausia keittiössä, Philips Kodinkoneiden pohjoismainen markkinointipäällikkö Louise Widmark sanoo.

 

Philips Pastamaker lyhyesti:

  • Tehokas ja suorituskykyinen, 200 W
  • Kaksi eri ohjelmaa, 300 g ja 600 g, pienelle tai suurelle perheelle
  • Helppo käyttää ja pestä
  • Ohjevähittäishinta 249 EUR

 

Philips Pastamaker on saatavana myymälöissä toukokuusta 2015 lähtien!


 

[1] Philips Kitchen Appliancesin tutkimuksessa oli mukana 1 000 vastaajaa ikähaarukasta 18-79 vuotta.

Lisätietoa:

Louise Widmark
Philips Kodinkoneiden pohjoismainen markkinointipäällikkö
Puhelin: 0708 32 22 52

Sähköposti: louise.widmark@philips.com

.

Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva monialayritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua mielekkäiden innovaatioiden avulla terveydenhuollon, lifestyle-tuotteiden ja valaistuksen alalla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2014 Philipsin palveluksessa työskenteli noin 108 000 henkilöä ja sen myynti oli 21,4 miljardia euroa. Yhtiöllä on myyntiä ja palveluita nykyisin yli 100 maassa. Philips on johtavassa asemassa kardiologisen hoidon, akuutti- ja kotihoidon, energiaa säästävien valaistusratkaisujen ja uudenlaisten valaistussovellusten sekä parranajon, muun kauneudenhoidon ja suun terveyden alalla. Philipsin uutisia on osoitteessa www.philips.fi/uutiset

.