1
Products

SmartPro Compact Robottipölynimuri

TriActive XL -suutin, 6 cm, ohut muotoilu, 4 pyörää, 120 minuutin käyttöaika FC8776/01

Usein kysytyt kysymykset

Miten SmartPro Compact -robottipölynimuri puhdistaa?

Philips SmartPro Compact -robottipölynimuri pitää kotisi puhtaana puolestasi. Lue lisää.

Mitä SmartPro Compact -robottipölynimuri puhdistaa?

Robottipölynimuri sopii kodin kaikkien lattiapintojen puhdistukseen. Robottipölynimuri sopii erityisesti koville lattiapinnoille, kuten puu-, laatta- tai linoleumilattioille. Sen käyttö ei ehkä onnistu yhtä hyvin pehmeillä lattiapinnoilla, kuten kokolattiamatoilla. Jos käytät robottipölynimuria matoilla peitettyjen lattioiden imurointiin, tarkkaile ensimmäisellä käyttökerralla miten puhdistaminen onnistuu. Robottipölynimurin toimintaa kannattaa tarkkailla myös, kun sitä käytetään mustilla ja kiiltävillä kovapintaisilla lattioilla.

Miten SmartPro Compact -robottipölynimuri puhdistaa?

Robottipölynimurin 2-vaiheinen puhdistusjärjestelmä puhdistaa lattiat tehokkaasti.

  1. Kaksi sivuharjaa auttaa nurkkien ja seinän vierustojen imuroinnissa. Ne myös irrottavat likaa lattiasta.
  2. Robottipölynimuri poimii irtonaisen lian ja kuljettaa sen imuaukon kautta pölysäiliöön.

Imurointireitit

Automaattisessa puhdistustilassa robottipölynimuri noudattaa automaattisia imurointireittejä jokaisen huoneen eri alueiden imuroimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Valittavana ovat seuraavat imurointireitit:

  • Z- tai siksak-reitti
  • satunnainen reitti
  • seinien myötäinen reitti
  • spiraalireitti

Automaattisen puhdistuksen aikana robottipölynimuri seuraa näitä reittejä ennalta määrätyssä järjestyksessä: Z-reitti, satunnainen reitti, seinien myötäinen reitti ja spiraalireitti. Tämän jälkeen robottipölynimuri aloittaa uudelleen Z-reitin. Robottipölynimuri jatkaa imurointia näillä reiteillä, kunnes sen akku tyhjenee tai käyttäjä katkaisee laitteen virran.

Jos robottipölynimuri havaitsee imuroinnin aikana erityisen likaisen alueen, se siirtyy automaattisesti spiraalitilaan, jotta lika saadaan poistettua tehokkaasti. Voit myös valita reitin erikseen painamalla sitä vastaavaa kaukosäätimen painiketta (vain FC8710).

Miten SmartPro Compact -robottipölynimuri välttää korkeuserot?

Robottipölynimurin pohjassa on kolme korkeustunnistinta, joiden ansiosta se tunnistaa ja välttää korkeuserot, kuten portaikot. On normaalia, että robottipölynimuri liikkuu hieman korkeuseron reunan yli, sillä sen edessä oleva korkeustunnistin on puskurin takana. Varoitus: Joissakin tapauksissa korkeustunnistimet eivät ehkä havaitse portaikkoa tai korkeuseroa ajoissa. Tarkkaile robottipölynimurin toimintaa ensimmäisillä kerroilla ja kun käytät sitä portaikon tai jonkin muun korkeuseron lähellä.

Tämän sivun tiedot koskevat seuraavia malleja: FC8776/01 .

Eikö tämä ole etsimäsi tuote?

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Jos et, ota meihin yhteyttä.