1
Products

Robottipölynimuri

MAKSUTON älysovellus, 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä, 120 minuutin käyttöaika, Näkymätön seinä FC8832/01

Vianmääritys

Philips SmartPro -robottipölynimurin yhdistäminen

Voit muodostaa yhteyden älypuhelimestasi Philips SmartPro -robottipölynimuriin. Tutustu alla oleviin ohjeisiin.

Sovelluksen asentaminen älypuhelimeen tai tablettiin

Lataa Philips SmartPro -sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta etsimällä “Philips SmartPro”. Asenna sovellus älypuhelimeen tai tablettiin. Varmista, että älypuhelin tai tabletti on yhdistetty Wi-Fi-verkkoosi.

Wi-Fi -verkon valmistelu

Tarkista, että Wi-Fi-reititin on käynnissä ja että se on yhteensopiva. Philips SmartPro -robottipölynimuri voidaan yhdistää 2,4 GHz:n 802.11 b/g/n-verkkoon, mutta EI 5 GHz:n 802.11a-verkkoon. Varmista, että sinulla on Wi-Fi-verkon nimi (SSID-tunnus) ja Wi-Fi-verkon salasana. Nämä tiedot on annettava asennuksen aikana. Varmista, että laite on Wi-Fi-yhteyden muodostamisen aikana riittävän lähellä reititintä, jotta se voi vastaanottaa vahvan Wi-Fi-signaalin.

Laitteen valmistelu SmartPro-sovellukseen yhdistämistä varten

Siirrä Philips SmartPro -robottipölynimuri Wi-Fi-asetustilaan ennen yhteyden muodostamista älypuhelimeen. Käynnistä laite. Jos laitteen näytössä vilkkuu oranssi Wi-Fi-kuvake, laite on valmis yhteyden muodostamiseen. Jos Wi-Fi-kuvake ei vilku, paina laitteen Wi-Fi-painiketta, kunnes Wi-Fi-kuvake alkaa vilkkua oranssina.

Määritä asetukset

Philips SmartPro -sovellus opastaa sinua laitteen yhdistämisessä. Valitse Aloitus (Get Started) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tämän sivun tiedot koskevat seuraavia malleja: FC8832/01 .

Eikö tämä ole etsimäsi tuote?

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Jos et, ota meihin yhteyttä.