1
Products

Sonicare DiamondClean Smart Älykäs sähköhammasharja ja sovellus

Henkilökohtaista opastusta suunhoitoon, Auttaa parantamaan harjaustekniikkaa, Älykäs harjaspään tunnistus, Ylelliset lisätarvikkeet HX9924/03

Usein kysytyt kysymykset

Miten tiedän sopivan Sonicare DiamondClean Smart -harjaustilan ja -tehon?

Mietitkö, mitä tilaa ja tehoa pitäisi käyttää? Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia niistä. Mikrosirun ansiosta DiamondClean Smart -sähköhammasharja tunnistaa siihen kiinnitetyn harjaspään.

Neljä tilaa

Hammasharjassa on neljä käyttötilaa eri harjaustarpeisiin: Clean-tila on tarkoitettu päivittäiseen puhdistukseen, White+ poistaa värjäytymät, Deep Clean+ tarjoaa perusteellisen syväpuhdistuksen ja Gum Health puhdistaa ikenet hellävaraisesti ienrajoja pitkin. Kun kiinnität hammasharjaan harjaspään, hammasharja valitsee automaattisesti optimaalisen tilan ja tehon. Sinun tarvitsee vain painaa virtapainiketta.

  • Clean-tilassa (2 minuuttia) suositellaan käytettäväksi tehotasoa 3. Harjausteho riittää perusteellisen puhdistukseen. Suosittelemme tähän tilaan Premium Clean -harjaspäätä.
  • White+-tilassa (2 minuuttia 40 sekuntia) suositellaan käytettäväksi tehotasoa 3 ja Premium White -harjaspäätä.
  • Gum Health -tilassa (3 minuuttia 20 sekuntia) suositellaan käytettäväksi tehotasoa 3 ja Premium Gum Care -harjaspäätä.
  • Tongue Care -tilassa (20 sekuntia) suositellaan käytettäväksi tehotasoa 1 ja Tongue Care+ -harjaspäätä.

Tämän sivun tiedot koskevat seuraavia malleja: HX9924/03 , HX9924/13 , HX9954/53 .

Eikö tämä ole etsimäsi tuote?

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Jos et, ota meihin yhteyttä.