1
Products

Robottipölynimuri

MAKSUTON älysovellus, 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä, 120 minuutin käyttöaika, Näkymätön seinä FC8832/01

Vianmääritys

Philips SmartPro -robottipölynimurin yhteys ei toimi.

Jos yhteyttä ei voi muodostaa tai Philips SmartPro -robottipölynimurin Easy Wi-Fi -asennus ei onnistu, ongelmaan voi olla helppo ratkaisu. Tutustu mahdollisiin syihin:

Easy Wi-Fi -asennusta ei ole käynnistetty.

Noudata SmartPro-sovelluksen näyttöön tulevia ohjeita. Käynnistä Easy Wi-Fi -asennus valitsemalla Aloitus (Get started) ja Yhdistä robottipölynimuri (Connect your robot).

SmartPro-sovelluksen Wi-Fi-asetusnäytöt

"PHILIPS Setup" -verkkoa ei ole valittu.

Easy Wi-Fi -asennuksen vaiheessa 3 sinun on avattava puhelimen asetukset ja valittava Wi-Fi-asetukset. Valitse verkkoluettelosta “PHILIPS Setup”. Kun olet valmis, palaa SmartPro-sovellukseen.

SmartPro-sovelluksen PHILIPS Setup -näytöt

Robottipölynimuri tai älypuhelin ei ole Wi-Fi-reitittimen toiminta-alueella.

Varmista, että SmartPro-robottipölynimuri on reitittimen toiminta-alueella, jotta se vastaanottaa riittävän vahvan Wi-Fi-signaalin reitittimestä.

Robottipölynimuri ei ole Wi-Fi-yhteystilassa.

Aseta Philips-robottipölynimuri Wi-Fi-yhteystilaan. Paina robottipölynimurin Wi-Fi-painiketta, kunnes näytön Wi-Fi-kuvake alkaa vilkkua oranssina.

Philips SmartPro -robottipölynimurin oranssin Wi-Fi-merkkivalon sijainti

Wi-Fi-verkko ei ole yhteensopiva SmartPro-robottipölynimurin kanssa.

SmartPro-robottipölynimuri voidaan yhdistää 802.11 b/g/n -yhteensopivaan 2,4 GHz:n Wi-Fi -verkkoon. - SmartPro-robottipölynimuria EI VOI yhdistää 802.11 a -yhteensopivaan 5 GHz:n Wi-Fi -verkkoon. Jos tarvitset lisätietoja Wi-Fi-verkon määrittämisestä, ota yhteys internet-palveluntarjoajaan.

Palomuuriasetukset estävät yhteyden muodostamisen SmartPro-robottipölynimurista Wi-Fi-verkkoon.

Palomuuriasetukset voivat joskus estää yhteyden muodostamisen SmartPro-robottipölynimurista Wi-Fi-verkkoon. Tämä voi johtua siitä, että MAC-osoitteiden suodatus on käytössä. Tarkista, että SmartPro-robottipölynimurin MAC-osoite on lisätty Wi-Fi-verkon laiteluetteloon.

MAC-osoite on robottipölynimurin yksilöivä tunniste. MAC-osoite on painettu tarraan, joka on robottipölynimurin pölysäiliön tai akun alla. Jos tarvitset lisätietoja Wi-Fi-verkon määrittämisestä, ota yhteys internet-palveluntarjoajaan.

Älypuhelimen käyttöjärjestelmä on Android 6.0.1.

Älypuhelimista, joissa on Android 6.0.1 -käyttöjärjestelmäversio, ei ehkä voi muodostaa yhteyttä SmartPro-sovelluksesta SmartPro Active Connected -robottipölynimuriin. Virhe tapahtuu Easy Wi-Fi -asennuksen vaiheessa 3/4, kun Wi-Fi-verkoksi valitaan “Philips Setup”. SmartPro-sovellus ei kaikissa tilanteissa voi jatkaa Wi-Fi-yhteyden määrittämistä.

Tämä ongelma on korjattu sovelluksen seuraavassa versiossa.
Voit korjata ongelman ottamalla käyttöön SmartPro-sovelluksen seuraavan version. Sovellusversio on saatavana Android-sovelluskaupoista toukokuusta 2017 alkaen.

Tämän sivun tiedot koskevat seuraavia malleja: FC8832/01 .

Eikö tämä ole etsimäsi tuote?

Saitko vastauksen kysymykseesi?

Jos et, ota meihin yhteyttä.