1
Autovalot

Pieni teko
Suuri vaikutus

Smallest actions

Pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus

 

Monenlaiset auton pienet huoltotoimet ovat arkipäivää. Nämä pienet teot vaikuttavat kuitenkin merkittävästi niin omaan elämäämme kuin muidenkin ihmisten elämiin. Ajovalopolttimoiden vaihtaminen pareittain parantaa näkyvyyttä, lisää turvallisuutta ja on vastuullista.

car_lamp_indicator

Vaihda pareittain:
löydä oikeat polttimot

 

Ajoneuvovalojen on valaistava tie kirkkaasti, jotta ajaminen olisi mahdollisimman turvallista. Ajovalopolttimoiden valintaan kannattaa siis kiinnittää erityistä huomiota. Korkealaatuiset, tehokkaat ja tyylikkäät Xenon- ja halogeenipolttimomme on suunniteltu kaikkiin ajo-olosuhteisiin. Kahden kappaleen pakkauksissa saatavat polttimot voi vaihtaa pareittain helposti ja edullisesti. Valitse laajasta valikoimastamme ensiasennuslaatuinen ajovalopolttimo ja aja pimeys pois.

Chip icon
Car country side

Tyylikkäästi turvallinen

 

Polttimomme tuovat nyt entistä enemmän valoa tielle, kestävät vieläkin pidempään ja ovat yhä luotettavampia. Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua, jotta sinä voit ajaa aina turvallisesti ja tyylikkäästi. Uskomme, että laadukkaat valot lisäävät liikenneturvallisuutta. Kun vaihdat polttimot pareittain, autosi valot ovat varmasti aina parhaimmillaan.