Philips-suodatinkahvinkeittimet

*Ohjevähittäishinta
**Näytetyt tekniset tiedot eivät koske kaikkia mallistojen tuotteita.

Intense Kahvinkeitin

Intense  

Kahvinkeitin

 

Patentoidun vahvuuden säätimen avulla voit säätää tapaa, jolla vesi valutetaan kahvin lävitse: laaja valutus tuottaa pehmeän, miedon maun ja kapea valutus tuottaa vahvan, intensiivisen maun.

 

Lue lisää

suositeltava hinta: 69,99 €
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Tutustu ainutlaatuisiin ominaisuuksiin

Philips on Länsi-Euroopan kahvinkeittimien ykkösmerkki

Länsi-Euroopan kahvinkeittimien ykkösmerkki

 

Philips on Länsi-Euroopan kahvinkeittimien ykkösmerkki vuonna 2015 tehdyn markkinatutkimuksen mukaan. Tutkimuksen toteutti lontoolainen Euromonitor International.

 

Näytä kaikki suodatinkahvinkeittimet

Philips AromaSwirl

AromaSwirl

 

Suodatinkahvinkeittimen älykäs suutin sekoittaa kahvia, kun se valuu lasikannuun, jolloin aromit leviävät tasaisesti juomaan. Sen ansiosta suodatinkahvin jokainen kuppi viimeistä tippaa myöten on yhtä vahva, maukas ja aromikas.

 

Näytä kahvinkeittimet, joissa on AromaSwirl-suutin

Philipsin ainutlaatuinen Boil & Brew -järjestelmä

Ainutlaatuinen Boil & Brew -järjestelmä

 

Philipsin innovatiivinen Boil & Brew -toiminto kuumentaa veden vähintään 93 ºC:n lämpötilaan, ennen kuin se valutetaan kahvijauheen läpi. Tämä takaa täyteläisen maun ja upeat aromit suodatinkahvin jokaiseen kupilliseen. Tätä ominaisuutta ei ole muissa kuin Philipsin kahvinkeittimissä.

 

Näytä Café Gourmet -suodatinkahvinkeittimet

Philips AromaVents

AromaVents

 

Mikään ei vedä vertoja vastakeitetyn kahvin herkulliselle tuoksulle. Philipsin suodatinkahvinkeittimien kotelossa on erittäin leveät aukot, jotka takaavat äärimmäisen aistinautinnon.

 

Näytä suodatinkahvinkeittimet, joissa on AromaVents-ominaisuus

Philips AromaLock

AromaLock

 

Kahvinkeittimen lämpökannussa on upea toiminto, joka pitää aromit tallella suodatuksen jälkeen. Näin kahvin tuoreus, maku ja tuoksu säilyvät pidempään.

 

Näytä suodatinkahvinkeittimet, joissa on lämpökannu

Philips IntenseBrew

IntenseBrew

 

Kaikissa Philipsin kahvinkeittimissä, joissa ei ole AromaSelect-toimintoa, on IntenseBrew-ominaisuus. Tämä oletusasetus takaa, että vesi valuu kapeana virtana kahvijauheen läpi lasi- tai lämpökannuun antaen kahville vahvemman maun.

 

Näytä suodatinkahvinkeittimet, joissa on IntenseBrew-ominaisuus

Tietoja

Philipsin kahvinkeittimistä

 

Philipsillä on 50 vuoden perinteet ja osaaminen kahvinkeittimien valmistamisesta. Ne on suunnattu ihmisille, jotka haluavat nauttia elämän hienoista hetkistä ilman turhaa vaivannäköä. Kaikkien kahvinkeittimien ainutlaatuinen valmistusjärjestelmä takaa täyteläisimmät maut ja aromit niin espressoon kuin suodatinkahviinkin. Erilaisten maitovaihtoehtojen ansiosta voit jääkaappikylmää maitoa vaahdottamalla valmistaa ihanan kermaista cappuccinoa tai latte macchiatoa – kaikkiin hetkiin ja tunnelmiin.

 

Lisätietoja 

Miten voimme auttaa?

Tilaa kalkinpoistoaineita

Tilaa kalkinpoistoaineita

 

Tekemällä jatkuvan tilauksen saat kalkinpoistoaineet aina alennettuun hintaan.

 

Lue lisää

Onnea Gaia 10 vuotta!

Onnea Gaia 10 vuotta!

 

Euroopan myydyin kahvinkeitin täyttää 10 vuotta. Suunnittelimme sen kunniaksi juhlamallin ja ainutlaatuisen kahvilusikan.

 

Lue lisää

Aroma Swirl

Aroma Swirl

 

Aroma Swirl on kätevä suutin, joka sekoittaa kahvin kannun sisällä ja saa aikaan tasaisen ja täydellisen aromin ja maun. Se on yksi ainutlaatuisen Intense-sarjamme eduista.

 

Lue lisää

Tutustu muihin tuotteisiin

Philipsin automaattiset espressokeittimet

Automaattiset Saeco-espressokeittimet