Alkupalat ja naposteltavat
Perunakeitto tryffeliöljyllä

Perunakeitto tryffeliöljyllä

Tyylikästä ruokaa

Annoksia 4 p
Valmistusaika: 0 m
Kypsennysaika 20 m

Ainekset
  • 3 kevätsipulia
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 300 g perunoita, pieneksi kuutioitu
  • 125 ml ranskankermaa
  • 750 ml kanalientä
  • 250 g lajiteltuja sieniä
  • 100 g Parmesanjuustoa, raastettu
  • 1 rkl tryffeliöljyä
  • 1 tl timjamia
Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Valkosipuliciabatta mozzarellalla ja tuoreella pestolla

Valkosipuliciabatta mozzarellalla ja tuoreella pestolla

Klassinen yhdistelmä

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Porkkana-korianteri -keitto

Porkkana-korianteri -keitto

Täyteläinen ja suussa sulava, hieman makea

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Parsakeitto tuoreella rakuunalla

Parsakeitto tuoreella rakuunalla

Rakuuna antaa keitolle omaleimaisen maun

Näytä resepti