Alkupalat ja naposteltavat
Kalkkunasämpylä

Kalkkunasämpylä

Todelliseen tarpeeseen

Annoksia 1 p
Valmistusaika: 20 m

Ainekset
  • 1 keskikokoinen siivutettu ja kuoreton leipä
  • 250 g tuorejuustoa
  • 150 g majoneesia
  • 1 tl currya
  • 4 keskikokoista omenaa
  • 700 g savustettua kalkkunanrintaleikettä
Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Thai tom kha

Thai tom kha

Tämä klassinen thaikanakeitto sisältää maukkaita aineksia, joista syntyy virkistävä keitto.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Pekonilla höystetty maissikeitto

Pekonilla höystetty maissikeitto

Tämä keitto sopii loistavasti kesään. Voit tarjoilla sitä alkuruokana tai runsaana lounaana, kun tarjoilet keiton kanssa leipää.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Prinssinakit taikinakuoressa

Prinssinakit taikinakuoressa

Alkuruoka – noin 20 annosta

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Linssikeitto Eriste-nuudeleilla

Linssikeitto Eriste-nuudeleilla

Linssien ansiosta tämä paksu munanuudelikeitto sisältää paljon proteiinia, mutta vain vähän rasvaa, ja se on erittäin täyttävää.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Juhlava kujulpan
Alkupalat ja naposteltavat
Kukkakaalikeitto rapean kinkun kera

Kukkakaalikeitto rapean kinkun kera

Tyylikäs keitto, joka sopii erinomaisesti illallisen alkuruoaksi.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Kaali-lihapullakeitto

Kaali-lihapullakeitto

Syksyinen ja talvinen keitto, joka sisältää maukkaita lihapullia.

Näytä resepti