Alkupalat ja naposteltavat
Kasvistortellinikeitto

Kasvistortellinikeitto

Tämä keitto muodostaa kokonaisen aterian.

Annoksia 4 p
Valmistusaika: 0 m
Kypsennysaika 23 m

Ainekset
  • 150 g kesäkurpitsaa
  • 150 g porkkanaa
  • 100 g kuivattuja tortellineja
  • 60 g hienoksi silputtua sipulia
  • 30 g hienoksi silputtua purjoa
  • 7 dl kasvislientä
  • pippuria & suolaa oman maun mukaan
  • Parmesanjuustoa koristeluun
Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Tarhana corbasi

Tarhana corbasi

Tarhana, käynyt ja kuivatettu jauhojen, jogurtin, sipulin, tomaatin ja vihreän paprikan seos, muodostaa tämän perinteisen turkkilaisen keiton pohjan.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Kesäinen minestronekeitto riisillä

Kesäinen minestronekeitto riisillä

Tämä täyteläinen liemi on täynnä vihanneksia, riisiä ja papuja: se on terveellistä, täyttävää ja helppotekoista.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Pinaatti-, purjo- ja cannellinikeitto

Pinaatti-, purjo- ja cannellinikeitto

Tämän kermaisen cannellini-pavun koostumus on pehmeä ja maku pähkinäinen. Papu sopii erinomaisesti yhteen pinaatin kanssa.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Mausteinen punainen linssi- ja pinaattikeitto

Mausteinen punainen linssi- ja pinaattikeitto

Linssit imevät itseensä kaikki keittoon laittamasi maut. Tämä keitto on kevyttä mutta täyteläistä, ja se sopii kasvissyöjille. Tarjoillaan pääruokana.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Perunagratiini
Alkupalat ja naposteltavat
Basilika-parsakaaliminipitsat
Alkupalat ja naposteltavat
Linssisalaatti

Linssisalaatti

Tämä on täydellinen piknikruoka. Sitä voi muunnella vaihtelemalla kastiketta tai salaatin aineksia.

Näytä resepti