Pääruoat
Kvinoa-tabbouleh

Kvinoa-tabbouleh

Kvinoaa voi käyttää viljojen tapaan, mutta oikeastaan se on enemmän sukua kasveille, gluteeniton ja sisältää runsaasti proteiinia ja vitamiineja.

Annoksia 4 p
Valmistusaika: 5 m
Kypsennysaika 25 m

Ainekset
  • 200 g kvinoaa
  • 5,5 dl lientä
  • 1 rkl fenkolinsiemeniä
  • hienonnettuja tuoreita rosmariininlehtiä
  • Tabbouleh:
  • 2 pilkottua tomaattia
  • 1-2 kourallista hienonnettuja tuoreita yrttejä:
  • basilikaa, persiljaa, korianteria
  • 2 rkl sitruunamehua tai 1 rkl viinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 50 g pilkottuja saksanpähkinöitä tai manteleita
  • Halutessasi:
  • vuohenjuustoa muruina
Näytä resepti
Pääruoat
Maukas punajuuri-vuohenjuustotorttu

Maukas punajuuri-vuohenjuustotorttu

Aromaattinen ateria, joka täyttää varmasti

Näytä resepti
Pääruoat
Pastaa saksanpähkinäkastikkeessa

Pastaa saksanpähkinäkastikkeessa

Täydellinen myrskyisen syysyön pasta

Näytä resepti
Pääruoat
Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt kanarullat

Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt kanarullat

Välimeren aurinko lautasella

Näytä resepti
Pääruoat
Kanakääretorttu
Pääruoat
Brie-juustolla täytetty kanafilee ilmakuivatun
 kinkun kera

Brie-juustolla täytetty kanafilee ilmakuivatun kinkun kera

Näytä resepti
Pääruoat
Juustofondue grillattujen sienten kera

Juustofondue grillattujen sienten kera

Ihana herkku hyvässä seurassa

Näytä resepti