Alkupalat ja naposteltavat
Thai-kalakakut ja mangosalsa

Thai-kalakakut ja mangosalsa

Pääruoka – 4 annosta

Annoksia 4 p
Valmistusaika: 20 m
Kypsennysaika 14 m

Ainekset
  • 1 kypsä mango
  • 1½ tl punaista chilitahnaa
  • 3 rkl tuoretta korianteria tai litteälehtistä persiljaa
  • 1 limen mehu ja kuori
  • 500 g vaaleaa kalaa (turska, lahna, pangasius, seiti)
  • 1 kananmuna
  • 1 hienonnettu kevätsipuli
  • 50 g kookoshiutaleita
Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Tarhana corbasi

Tarhana corbasi

Tarhana, käynyt ja kuivatettu jauhojen, jogurtin, sipulin, tomaatin ja vihreän paprikan seos, muodostaa tämän perinteisen turkkilaisen keiton pohjan.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Kesäinen minestronekeitto riisillä

Kesäinen minestronekeitto riisillä

Tämä täyteläinen liemi on täynnä vihanneksia, riisiä ja papuja: se on terveellistä, täyttävää ja helppotekoista.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Pinaatti-, purjo- ja cannellinikeitto

Pinaatti-, purjo- ja cannellinikeitto

Tämän kermaisen cannellini-pavun koostumus on pehmeä ja maku pähkinäinen. Papu sopii erinomaisesti yhteen pinaatin kanssa.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Savutaimenpiirakka
Alkupalat ja naposteltavat
Prinssinakit taikinakuoressa

Prinssinakit taikinakuoressa

Alkuruoka – noin 20 annosta

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Linssikeitto Eriste-nuudeleilla

Linssikeitto Eriste-nuudeleilla

Linssien ansiosta tämä paksu munanuudelikeitto sisältää paljon proteiinia, mutta vain vähän rasvaa, ja se on erittäin täyttävää.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Linssisalaatti

Linssisalaatti

Tämä on täydellinen piknikruoka. Sitä voi muunnella vaihtelemalla kastiketta tai salaatin aineksia.

Näytä resepti