Pääruoat
Paistettu sitruuna-hunajakana

Paistettu sitruuna-hunajakana

Keitoista ja kastikkeista terveellisiin smoothieihin, Philipsin sauvasekoitin helpottaa ruoanlaittoa. Katso eri reseptimme sauvasekoittimelle.

Annoksia 3-4
Valmistusaika: 60 min.
Kypsennysaika 90 min.

Ainekset
  • Täyte:
  • 1 kana (noin 1,5 kg)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kuorittua punasipulia
  • 1 vihreä kesäkurpitsa
  • 1 keltainen kesäkurpitsa
  • 1 makea omena
  • 2 aprikoosia
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • tuoretta hienonnettua timjamia
  • vastajauhettua Himalajan suolaa ja pippuria maun mukaan
  • Marinadi:
  • 200 g hunajaa
  • 1 suuren sitruunan mehu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja vastajauhettua pippuria
Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Mulligatawny

Mulligatawny

Tämä mulligatawny on itsessään herkullinen ateria. Maku vain paranee, kun ruoka vetäytyy jääkaapissa yön yli.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Intialaistyylinen linssikeitto

Intialaistyylinen linssikeitto

Linssikeitto muuttuu soseuttamalla täyteläisemmäksi. Tärkkelys suurustaa keittoa, mutta siihen jää myös purtavaa.

Näytä resepti
Alkupalat ja naposteltavat
Helppo kanakeitto

Helppo kanakeitto

Kanakeiton voi tehdä alusta asti valmistamalla kanalientä kanasta, kananluista tai ylijääneestä ruoasta. Jos et kuitenkaan jaksa nähdä vaivaa, voit hyödyntää tätä nopeaa reseptiä.

Näytä resepti
Pääruoat
Mausteiset kanankoivet ja barbecuekastike

Mausteiset kanankoivet ja barbecuekastike

Pääruoka – 4 annosta

Näytä resepti
Pääruoat
Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt kanarullat

Aurinkokuivatuilla tomaateilla ja mozzarellalla täytetyt kanarullat

Välimeren aurinko lautasella

Näytä resepti
Pääruoat
Kanakääretorttu