Kesäkurpitsa on erittäin monipuolinen kasvis. Se maistuu erinomaiselle tuoreiden yrttien, mausteiden tai juuston kanssa.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 650 g kesäkurpitsaa
- 100 g silputtua sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 4,5 dl kasvislientä
- 1 tl silputtua tuoretta oreganoa
- valinnainen: 60g Dolcelatte- tai Gorgonzola- juustoa koristeluun
Ohjeet
- Lohko kesäkurpitsa pituussuunnassa ja leikkaa 2cm paksuiksi paloiksi.
- Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin ja valitse sosekeitto-ohjelma.
- Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin tai syville lautasille. Voit halutessasi sekoittaa joukkoon hieman juustoa tai ripotella juustoa pinnalle juuri ennen tarjoilua.
- Vinkki: Tämä keitto maistuu erinomaiselta myös tuoreiden vihreiden yrttien, kuten salvian, basilikan tai rakuunan, kanssa.
Voit tarjoilla keiton kuumana tai kylmänä.