0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kesäkurpitsakeitto

    Kesäkurpitsa on erittäin monipuolinen kasvis. Se maistuu erinomaiselle tuoreiden yrttien, mausteiden tai juuston kanssa.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 650 g kesäkurpitsaa
    • 100 g silputtua sipulia
    • 1 valkosipulin kynsi
    • 4,5 dl kasvislientä
    • 1 tl silputtua tuoretta oreganoa
    • valinnainen: 60g Dolcelatte- tai Gorgonzola- juustoa koristeluun

    Ohjeet

    • Lohko kesäkurpitsa pituussuunnassa ja leikkaa 2cm paksuiksi paloiksi.
    • Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin ja valitse sosekeitto-ohjelma.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin tai syville lautasille. Voit halutessasi sekoittaa joukkoon hieman juustoa tai ripotella juustoa pinnalle juuri ennen tarjoilua.
    • Vinkki: Tämä keitto maistuu erinomaiselta myös tuoreiden vihreiden yrttien, kuten salvian, basilikan tai rakuunan, kanssa. Voit tarjoilla keiton kuumana tai kylmänä.
    Kesäkurpitsakeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.