1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    • Philips verkkokaupan edut

    • 30 päivän palautusoikeus

    • 2 vuoden takuu

    Products

    Reseptit - Lehtikaalipasta

    Ainekset

    100 g lehtikaalia

    1 pkt pekonia

    1 kypsä päärynä

    100 g sinihomejuustoa

    kourallinen pecanpähkinöitä

    mustapippuria

    250 g täysjyvätagliatellea

    oliiviöljyä ja suolaa pastan keitinveteen

    Lehtikaalipasta

     

    Leikkaa pekonit parin sentin paloiksi ja laita ne pannulle rapeutumaan. Revi lehtikaali pieniksi paloiksi, poista lehtiruoti. Murusta sinihomejuusto ja pilko kypsä, makea päärynä kuutioksi.

     

    Kun pekoni on ruskeaa ja rapeaa, ota pannu pois levyltä. Laita pasta kiehumaan. Lisää pekonin joukkoon päärynän palat sekä lehtikaali. Sekoittele hetki, mausta seos mustapippurilla ja jätä odottamaan pastan valmistumista. Älä siis kuumenna pekoni-lehtikaali-päärynäseosta tässä vaiheessa enää.

     

    Kun pasta on valmista, valuta se siivilässä, lisää pasta pannulle pekoni-lehtikaali-päärynäseoksen kanssa ja kuumenna pasta nopeasti hellalla. Lisää lopuksi murustettu sinihomejuusto, hieman pienemmäksi rouhitut pekaanipähkinät, sekoita ja vie herkku tarjolle.

     

    Reseptin luoja: Mari Moilanen