Slow juicer

Philips-mehustimet

Paras mehustin on sellainen jota tulee käytettyä päivittäin

Hedelmät ja vihannekset ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota, mutta joskus voi olla vaikeaa sisällyttää riittävästi kasviksia ruokiin. Maailman johtavana mehustinmerkkinä Philips tarjoaa sekä mehuprässejä että mehulinkoja, joiden avulla saat kaiken irti tuoreista aineksista. Lisäksi ne ovat sekä helposti käytettäviä että puhdistettavia, joten haluat käyttää niitä joka päivä.
Philips-mehulingot
image_1

Tuorepuristettua mehua koko perheelle käden käänteessä! 

 

  • Nopea ja tehokas
  • Sopii erityisesti koville vihanneksille 
  • Jopa 2,5 litraa kerralla
  • Puhdistus alle minuutissa
Philips-mehuprässit
image_2

Mehuprässi puristaa hitaasti kaikkea lehtikaalista punajuuriin.

 

  • Kylmäpuristus maksimoi mehun määrän
  • Erityisen hyvä pehmeille vihanneksille ja lehtivihanneksille
  • Puristus suoraan lasiin (single-serve)
  • Puhdistus alle minuutissa
healthy drinks app

Philipsin Healthy Drinks -sovellus helpottaa terveyden edistämistä


Lataa Philipsin ilmainen Healthy Drinks -sovellus, joka sisältää terveellisiä ruokaohjeita, innostavia ideoita ja haasteita, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Esimerkkejä aiheista ovat vastustuskyvyn parantaminen, hyvä uni ja kiireisten aamujen aamupalat.

 

Lisäksi saat tietoa juuri haluamistasi aiheista, esimerkiksi hiusten kuntoon vaikuttavista tuotteista tai detox-kuurin raaka-aineista. Voit myös lisätä reseptien ainesosat ostoslistalle, jotta muistat ostaa tarvittavat ainekset. Kaiken kaikkiaan sovellus on mainio työkalu entistä terveellisempien elintapojen oppimiseen! Mikä parasta, se on ilmainen!

Lisätietoa itsepuristetun mehun eduista


Itse tehdyt, tuorepuristetut vihannesmehut ovat helppo tapa lisätä vihanneksia päivittäiseen ruokavalioon. Maailman terveysjärjestö suosittelee, että meidän pitäisi syödä vähintään 400 grammaa hedelmiä ja vihanneksia joka päivä: ”monipuolisuus on tärkeää, ja tuore paras valinta”. Tiedät varmasti mehun olevan tuoretta, koska teet sen itse kotonasi.