Slow juicer

Philips-mehulingot

Tee mehustamisesta helppoa

Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on tärkeää nauttia runsaasti tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Joskus voi kuitenkin olla vaikeaa sisällyttää ruokavalioon riittävästi kasviksia. Philipsin Avance-mehulinko on suunniteltu tekemään mehustamisesta mahdollisimman helppoa. 

Paras

Bast i test

Avance-mehulinko

HR1922/20
Paras mallimme on nyt vieläkin parempi! Testivoittajan HR1871/70 seuraaja 

Suositushinta: 229,00 €

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

Edullinen

Prisvard

Avance-mulinko

HR1916/70
Suorituskykyä edulliseen hintaan!

Suositushinta: 189,99 €

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

Kompakti

Rasaftcentrifug

Viva‑mehulinko

HR1836/00
Puolet edeltäjäänsä pienempi, mahtuu hyvin työtasolle

Suositushinta: 99,00 €

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 
Bast i test
Philips-mehulingoilla on kahden vuoden maailmanlaajuinen takuu
Bast i test
Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen, niin saat rahasi takaisin.
Bast i test
Philips on maailman johtava mehustinmerkki.

Philips-mehulingot


Helpoin tapa valmistaa tuorepuristettua mehua koko perheelle!


• Nopea ja tehokas

• Sopii erityisesti koville vihanneksille 

• Jopa 2,5 litraa kerralla

• Tehokas ja suorituskykyinen moottori

Saat enemmän mehua vähemmällä vaivalla


Philipsin mehulingot on suunniteltu tekemään mehustamisesta mahdollisimman helppoa. Avance-mehulingossa on iso syöttöaukko, minkä ansiosta vihanneksia ei tarvitse pilkkoa. Laitteen tehokas moottori puolestaan tekee selvää kovimmistakin aineksista: kokonaisista punajuurista tai porkkananpaloista. 

Puhdistus alle minuutissa!


Monien mehulinkojen puhdistaminen voi olla työlästä, minkä vuoksi ne saattavat jäädä vähälle käytölle. Philips on ottanut tämän huomioon omien mehulinkojensa suunnittelussa. Mehulingoista on tehty mahdollisimman helposti puhdistettavia: kaikki osat ovat sileitä ja pyöristettyjä, eikä niissä ole uria tai reunoja, joihin hedelmälihaa voisi tarttua. Osat voi puhdistaa juoksevalla vedellä alle minuutissa. 

Philipsin Healthy Drinks -sovellus helpottaa terveyden edistämistä

 

Lataa Philipsin ilmainen Healthy Drinks -sovellus, joka sisältää terveellisiä ruokaohjeita, innostavia ideoita ja haasteita, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Esimerkkejä aiheista ovat vastustuskyvyn parantaminen, hyvä uni ja kiireisten aamujen aamupalat.

 

Lisäksi saat tietoa juuri haluamistasi aiheista, esimerkiksi hiusten kuntoon vaikuttavista tuotteista tai detox-kuurin raaka-aineista. Voit myös lisätä reseptien ainesosat ostoslistalle, jotta muistat ostaa tarvittavat ainekset. Kaiken kaikkiaan sovellus on mainio työkalu entistä terveellisempien elintapojen oppimiseen! Mikä parasta, se on ilmainen!

snipet_video

Näin saat lapsesi syömään enemmän kasviksia


Tuntuuko joskus vaikealta saada lapsia syömään muuta kuin makaronilaatikkoa tai lättyjä? Et ole ainoa – monien vanhempien on vaikea saada lapset syömään kasviksia. Mehustaminen on kätevä tapa tehdä hedelmistä ja kasviksista houkuttelevampia lapsille. 

Mehulinko vai mehuprässi?

 

Kotikäyttöön on olemassa kahdenlaisia mehustimia, mehulinkoja ja mehuprässejä. Mehulinko hienontaa ensin ainesosat ja käyttää sitten keskipakoisvoimaa mehun erottamiseksi hedelmälihasta. Mehuprässit sen sijaan puristavat hedelmiä tai vihanneksia hitaasti ja vääntävät mehun irti ainesosista. Kummalla tahansa menetelmällä puristettu mehu voi olla yhtä ravinteikasta ja vitamiinipitoista, mutta joitakin eroja on olemassa. Mehulingolla saa kovista kasviksista ja hedelmistä mehua nopeasti ja tehokkaasti, kun taas mehuprässillä voi puristaa herkimpiäkin ainesosia, kuten lehtikaalia, vehnänoraita ja jopa manteleita! Lue lisää, niin saat selville, minkä tyyppinen mehustin sopii juuri sinulle!

Slow juicer

Eikö mehulinko kiinnosta?
Lue lisää mehuprässeistämme

 

 

Mehuprässi puristaa ainesosia hitaasti, jolloin saat kaiken irti niin lehtikaalista ja manteleista kuin punajuuristakin.

Centrifugal

Avance Collection -mehulinko – testivoittaja!

 

Paras mallimme on nyt vieläkin parempi! Se on hiljaisempi, kauniimpi ja sen moottori on tehokkaampi