Consumer
Products

  UKK

    Haluatko tietää lisää LED-lampuista? Lue vastaukset viiteen kysytyimpään kysymykseen.    

1. Mikä halogeenilamppu on?

 

Halogeeni on eräs hehkulampun tyyppi. Siinä on tavallisen kotona käytettävän hehkulampun kaltainen volframihehkulanka. Lamppu on kuitenkin täytetty halogeenikaasulla, yleensä bromilla tai jodilla. Halogeenivalonlähde antaa kirkkaan valkoista valoa, jonka värintoisto on erinomainen, joten se sopii moniin käyttökohteisiin erittäin hyvin.

 

2. Mitkä ovat halogeenilampun edut?

 

Halogeenilampuilla on monia etuja:

 

- Erittäin laadukas valo ja erinomainen värintoisto (Ra=100)

- Täysin himmennettävä

- Halogeenivalo on ympäristöystävällinen ja erottuu säkenöivästi joukosta
- Philips-halogeenilamppujen muoto- ja kokovalikoima on laaja, ja ne on suunniteltu sopimaan monenlaisiin valaisimiin ja käyttökohteisiin
- Käyttöikä on tavanomaista hehkulamppua pidempi
- Lämpenemisaikaa ei ole, Philips-halogeenilamput syttyvät heti

 

3. Ovatko kaikki halogeenilamput himmennettäviä?

 

Halogeenilamput on suunniteltu toimimaan erittäin korkeissa lämpötiloissa, mikä takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Lamppu voidaan himmentää yli 60 prosenttiin nimellisjännitteestä. On suositeltavaa palata täyteen kirkkauteen minuutin ajaksi ennen lamppujen sammuttamista.

 

4. Miksi halogeenilamppu kestää pidempään kuin hehkulamppu?

 

Halogeenilamput kestävät kahdesta viiteen kertaan pidempään kuin perinteiset hehkulamput. Tämä johtuu halogeenin regeneratiivisesta kierrosta. Halogeenikaasu auttaa haihtuneita volframihiukkasia kerääntymään takaisin hehkulankaan lampun seinämän asemesta. Tämä viivyttää hehkulangan rikkoutumista ja pidentää lampun käyttöikää.

 

5. Miten halogeenilamppujen valontuotto pysyy jatkuvasti samana?

 

Halogeenilamppujen valontuotto pysyy samana koko lampun käyttöiän, sillä volframihiukkaset kerääntyvät takaisin hehkulankaan eivätkä kiinnity lampun seinämään, mikä vähentää lampun mustumista huomattavasti ja säilyttää valontuoton samana.

 

Tarvitsetko lisäapua? Valitse oikea lamppu

Jos haluat lisätietoja lampuista, katso videoitamme tai napsauta tätä
LED-lamput

LED-lamput

 

LED-lamppujen avulla voit muuttaa mitä tahansa oleskelutilaa kauniilla lämpimän valkoisella valolla. Tämä opas kertoo, miten LED-lamput voivat tarjota rajattomat valaistusmahdollisuudet. LED-lamppujen avulla voit säästää jopa 90 % energiaa ja rahaa.

Valotehoste

Valotehoste

 

Näe, miten lampun pinnoite vaikuttaa sen tuottamaan valoon ja miten voit käyttää tätä oikeanlaisen valaistuksen luomiseen. Huurretut lamput tuottavat hajavaloa. Kirkkaat lamput tuottavat säkenöivää, luonnollisen lämmintä valoa.

Energiaa säästävät lamput

Energiansäästölamput

 

Energiansäästölamput eli pienoisloistelamput käyttävät saman valomäärän tuottamiseen vähemmän energiaa kuin perinteiset lamput. Näe, miten energiansäästölamput voivat luoda mielialaasi sopivan valovaikutuksen ja pienentää energialaskujasi.

 

Halogeenilamput

Halogeenilamput 

 

Halogeenilamput ovat nopein ja helpoin tapa korvata perinteiset lamput. Katso, miten halogeenilamput tarjoavat runsaasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja saman lämpöisen, säkenöivän valon kuin perinteiset lamput.

Valokeilassa

Tutustu muihin valaistustuotteisiimme