Consumer
Products

  UKK

    Haluatko tietää lisää LED-lampuista? Lue vastaukset viiteen kysytyimpään kysymykseen.    

1. Miten valovirran voi vakauttaa?

 

Monissa uusissa himmentimissä on manuaalisesti säädettävä ruuvi, jolla voi asettaa oikean kuormitustason. Jos ruuvi ei ole oikeassa asennossa, voi esiintyä epämiellyttäviä ilmiöitä, kuten surinaa ja välkkymistä. Säädä ruuvin asentoa siten, että valovirta on vakaa. Jos tarvitset lisätukea, ota yhteyttä Philipsin asiakaspalveluun.

 

2. Millaista himmennintä voin käyttää LED-lampun tai -spotin kanssa?

 

Philips tarjoaa valikoiman himmennettäviä lamppuja ja spotteja ja on testannut merkittävän määrän eurooppalaisia himmentimiä yhteensopivuuden tarkistamiseksi.

Tutustu himmenninten yhteensopivuusluetteloon, jossa kerrotaan, mitä himmentimiä suositellaan Philips-lampuille ja -spoteille.

 

Tutustu Philipsin LED-lamppujen ja-spottien himmenninyhteensopivuuteen (PDF)

 

3. Joihinkin aikoihin päivästä havaitsen valotasossa poikkeaman.  Voiko tämä vahingoittaa tuotetta?

 

Sähkölaitos lähettää tiettyinä aikoina päivästä impulsseja, joilla vaihdetaan päivä- ja yösähkön välillä. Myös pölynimurin käynnistäminen voi aiheuttaa tietyllä hetkellä häiriöitä verkkoon. Tämä ilmiö ei kuitenkaan ole vahingollinen tuotteelle.

 

Miten voin välttää äänilaitteisiin tulevat häiriöt?

Häiriöitä voi esiintyä, jos virtajohdot kulkevat kaiutinjohtojen lähellä. Tämä voidaan välttää sijoittamalla lampun kaksi tulojohdinta kauemmaksi äänilaitteista.

 

4. Voinko käyttää LED-lamppuja samassa himmentimessä loistelamppujen tai muiden induktiivisten valonlähteiden kanssa?

 

Ei, tämä aiheuttaa epämiellyttäviä ilmiöitä, kuten välkkymistä.

 

5. Millaista himmennintä voin käyttää LED-lampun kanssa?
gold-dimmer
 
Kun pakkauksessa on kullanvärinen himmenninsymboli, tuote voidaan himmentää millä tahansa Euroopassa myynnissä olevalla vaiheohjatulla himmentimellä. Himmennys voi olla jopa 0-2 % alkuperäisestä suurimmasta valovirrasta.
 
Kun pakkauksessa on hopeanvärinen himmenninsymboli, tuote on yhteensopiva tiettyjen vaiheohjattujen (laskevaa aaltoa leikkaavien) himmenninten kanssa.

 

Philips on testannut merkittävän määrän eurooppalaisia himmentimiä tarkistaakseen niiden yhteensopivuuden valaisimien kanssa. Niistä on laadittu himmenninten yhteensopivuusluettelo, jossa ne on asetettu järjestykseen suorituskyvyn perusteella.

 

 

Tutustu Philipsin LED-lamppujen
himmenninyhteensopivuuteen (PDF)

 

Kaikille luettelossa oleville himmentimille taataan paras mahdollinen suorituskyky, jos niihin kytketään enintään kolme hopeanvärisellä himmenninsymbolilla merkittyä tai enintään kuusi kullanvärisellä himmenninsymbolilla merkittyä Philipsin LED-lamppua.

 

Tarvitsetko lisäapua? Valitse oikea lamppu

Jos haluat lisätietoja lampuista, katso videoitamme tai napsauta tätä
LED-lamput

LED-lamput

 

LED-lamppujen avulla voit muuttaa mitä tahansa oleskelutilaa kauniilla lämpimän valkoisella valolla. Tämä opas kertoo, miten LED-lamput voivat tarjota rajattomat valaistusmahdollisuudet. LED-lamppujen avulla voit säästää jopa 90 % energiaa ja rahaa.

Valotehoste

Valotehoste

 

Näe, miten lampun pinnoite vaikuttaa sen tuottamaan valoon ja miten voit käyttää tätä oikeanlaisen valaistuksen luomiseen. Huurretut lamput tuottavat hajavaloa. Kirkkaat lamput tuottavat säkenöivää, luonnollisen lämmintä valoa.

Energiaa säästävät lamput

Energiansäästölamput

 

Energiansäästölamput eli pienoisloistelamput käyttävät saman valomäärän tuottamiseen vähemmän energiaa kuin perinteiset lamput. Näe, miten energiansäästölamput voivat luoda mielialaasi sopivan valovaikutuksen ja pienentää energialaskujasi.

 

Halogeenilamput

Halogeenilamput 

 

Halogeenilamput ovat nopein ja helpoin tapa korvata perinteiset lamput. Katso, miten halogeenilamput tarjoavat runsaasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja saman lämpöisen, säkenöivän valon kuin perinteiset lamput.

Valokeilassa

Tutustu muihin valaistustuotteisiimme