Suomi
LED-valot

Tutustu energiaa säästäviin LED-valoihin

Energiaa säästävät LED-valot

Philipsin LED-lamput kestävät pitkään, eikä sinun tarvitse vaihtaa lamppuja niin usein. Energian lisäksi säästyy siis myös rahaa.

 

Philipsin LED-lamput kuluttavat jopa 80 % vähemmän energiaa kuin perinteiset hehkulamput ja ne tuottavat kauniin lämmintä valoa, johon olet tottunut. Philipsin LED-lamppu voi kestää jopa 15 000 tuntia, mikä vastaa 15 hehkulamppua. Kun lamppuja kuluu vähemmän, syntyy myös vähemmän jätettä. Kotiin kannattaa satsata – anna Philipsin auttaa.

energy-saving-image-transparent

Energiaa säästävät LED-valot

 

LED-valot tukevat kestävää kehitystä monin tavoin. Ensinnäkin LED-valot säästävät jopa 90 prosenttia energiaa perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna valotehon kärsimättä.

 

Kun ostat Philipsin LED-valaisimen tai -lampun, rahaa alkaa säästyä välittömästi. Korvatessasi hehkulamput LED-lampuilla sähkölaskusi loppusumma pienenee heti.

pitkä käyttöikä

Pitkä käyttöikä

 

LED-lamput kestävät pidempään, eikä aikaa tarvitse tuhlata lamppujen vaihtamiseen. Tämä vähentää jätteen määrää huomattavasti, mutta samalla säästyy rahaa pitkällä aikavälillä.

 

LED-lampun käyttöikä voi olla jopa 10 kertaa pidempi kuin perinteisten lamppujen. Perinteinen hehkulamppu kestää noin 2 000 tuntia, kun taas Philipsin LED-lamppujen käyttöikä on jopa 20 000 tuntia eli 20 vuotta!

Lumen-arvo ja wattimäärä

 

Lumen-arvo ja wattimäärä ovat tärkeitä käsitteitä, kun puhutaan valonlähteen energiankäytöstä. Yksikertaisesti ilmaistuna LED-lamput kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa (watteja) tuottaakseen saman valon (lumenia).

 

Esimerkiksi LED-lamppu käyttää vain 2,5 wattia tuottaakseen 115 lumenin valon, kun taas perinteinen hehkulamppu kuluttaa 15 wattia (tai kuusi kertaa enemmän energiaa!) tuottaakseen saman valovirran.

 

Katso video ja opi lisää wateista ja lumeneista, tai tutustu sanastoihimme osoitteessa amount of light ja watt & lumen.

Watit ja lumenit

Suositut LED-valaisimet

Suositut LED-lamput ja -spottivalaisimet