1
LEDClassic

 

LEDClassic: Suunniteltu näkymään
näyttää hyvältä sytytettynä ja sammutettuna

Klassinen ilme LED-valoilla

Kuvittele, että saisit sekä perinteisen valaistuksen mukaisen tunnelman että uusien LED-hehkulankalamppujen edut. Energiatehokkailla Philips LED classic se onnistuu. Lamppujen muoto on tuttu ja turvallinen, mutta ne käyttävät noin 80 % vähemmän energiaa ja kestävät jopa 10 kertaa pidempään kuin perinteiset lamput. Verkkojännitteisten halogeenispottien tilalle voidaan vaihtaa suoraan Philipsin LED spot classic -lamppu. Ne näyttävät samanlaisilta ja ne valaisevat samansävyisenä ja yhtä tehokkaasti kuin halogeenit. Säästät myös rahaa, sillä ne kestävät kauemmin ja käyttävät merkittävästi vähemmän energiaa.
Pitkäkestoisista lampuista on valittavana himmennettävä ja himmentämätön versio. Voit nauttia edelleen koristevalaistuksesta ja Philipsin laadusta. 

Vertaa LEDClassicin esillepanoja

Suosittuja LED-tuotteita

Valokeilassa

Opas, wiki ja videot

Opas, wiki ja videot

Oikean lampun valitseminen hyvin laajasta valikoimasta voi olla haastavaa. Katso valaistusvideoitamme. Ne auttavat selvittämään vaihtoehdot.  
Oikeanlainen valo on ratkaisevan tärkeää

Oikeanlainen valo on ratkaisevan tärkeää

Haluatko luoda oikeanlaisen tunnelman, löytää oikean valon tiettyyn tehtävään vai sisustaa upeilla valaistustehosteilla ja luoda oman valaistuskokemuksesi? Philips näyttää, minkälainen vaikutus oikealla valaistuksella voi olla kotonasi ja elämässäsi, ja helpottaa tarpeitasi vastaavan valon valintaa.
Yhteensopivuus himmentimien kanssa

Yhteensopivuus himmentimien kanssa 

Tästä yhteensopivuustaulukosta löydät oikean himmentimen himmennettäville LED- ja energiansäästölampuille. Nauti niin paljosta tai vähästä valosta kuin haluat.